Zlatni detalji ili šljokice zvijezde su manikura koje će se uklopiti u svaki outfit

Ove jeseni i zime nose se šljokasti nokti ili pak manikure s zlatnim detaljima, a mi mislimo kako je ovakav nail art idealna dopuna zimskim lookovima

Zlatni detalji ili šljokice zvijezde su manikura koje će se uklopiti u svaki outfit
Play logo

Jesenski mjeseci donose velike zaokrete u našoj garderobi i planiranju outfita. Dok većina žena tijekom ljetnih mjeseci obožava nositi vesele i jarke boje, tijekom hladnijeg doba godine obično smo od glave do pete odjevne u sve nijanse sive. Neutralni tonovi tako zamijene one žarke, a svim našim stylinzima prevladavala stil profinjene elegancije.

Play logo
Image

Manikure za zimske dane koje ćete zavoljeti na prvi pogled

Gotovo jednako brzo kao i oni modni mijenjaju se i trendovi u svijetu nail arta, a ove su godine tako posebno popularne manikure sa šljokicama ili pak one s dodatkom nježnih zlatnih detalja. Decentni, ženstveni lookovi na noktima ove su sezone pravi hit, a odlično se slažu s bijelom i sivom bojom velikih pletiva i dekica u kojima ćemo provesti sljedeće mjesece.


Uz to, ove manikure kao da imitiraju svjetlucanje čistog snijega i pahuljica, a nije ih teško ni napraviti. Baza im je uvijek u bež ili lagano ružičastim lakovima na koje se onda stavljaju premazi sa šljokicama ili pak tanke zlatne niti boje.

Kako bismo te inspirirale da i sama ove jeseni odabereš ovakav look te malo zaboraviš na uobičajene crvene i bordo nijanse lakova, pronašle smo divne primjere ovakvih manikura na Instagramu. Inspiriraj se u nastavku:

Play logo

Play logo
Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.