Olakšaj si posao

Trik za uklanjanje laka za nokte koji će ti olakšati život

TikTok video koji prikazuje kako ukloniti lak za nokte tamponom u kratko je vrijeme postao viralan, a ovaj će nam trik uštedjeti puno vremena

tiktok-nokti.jpg
Foto: Pexels

Svaka je žena ovo doživjela barem jednom u životu - nalakiraš nokte na rukama i nogama, nakon nekoliko dana lak se počne guliti i želiš ga ukloniti vaticom ili blazinicom, no ono što uslijedi pravi je horor - boje ima posvuda po tvojim prstima. Dobra stvar je da postoji način da to izbjegneš, a riječ je o novom TikTok triku koji je postao viralan.

Ovaj trik učinkovit je i jednostavan i zahvaljujući njemu nećeš si umrljati prste, a uz malo acetona bit će ti potreban samo jedan tampon. Da, dobro si pročitala, tampon je taj uz pomoć kojeg ćeš skinuti lak s noktiju bez muke, a na svemu trebamo zahvaliti tiktokerici @ag380gtmgmt, čiji je video u kojem pokazuje kako lak za nokte ukloniti tamponom postao viralan.

Image
Trikovi za njegu lica

TikTok beauty trikovi: Stručnjaci kažu koji su korisni, a koje treba izbjeći

"U poklopac od acetona nalij malo acetona i unutra umoči tampon. Tako možeš skinuti lak, a da ne uništiš nokte", kaže tiktokerica u svom videu, na kojem je skupila preko 90 tisuća lajkova, preko milijun pregleda, ali i mnoštvo pohvala za ovaj trik koji će nam uvelike olakšati živote. "Ovo je genijalno", "Štapići za uši su mi premali i previše ih moram iskoristiti da bih skinula lak, ovo je definitivno bolje", samo su neki od komentara na ovaj genijalan trik. A evo kako ga primijeniti u stvarnom životu.

Prvo i osnovno, uzmi tampon. Nije važno koje je marke i koliko košta - i onaj najjeftiniji poslužit će svrsi.

Image
Foto: TikTok/@ag380gtmgmt

U poklopac od acetona nalij malo acetona i umoči tampon kako bi upio taj aceton.

Image
Foto: TikTok/@ag380gtmgmt

Na kraju, s tamponom lagano prijeđi preko noktiju kako bi uklonila lak za nokte.

Image
Foto: TikTok/@ag380gtmgmt