Tajne slavnih žena

Na pragu 50-ih: Beauty i fitness rutina zbog koje Victoria Beckham izgleda fantastično

Victoria Beckham je proteklih desetljeća postala jedna od najpoznatijih Britanki. Proslavila se kao članica grupe Spice Girls, potom se udala za jednog od najvećih nogometaša Davida Beckhama i konačno je izgradila modno carstvo. No svijet je danas prepoznaje i po modnom stilu i profinjenosti

BeFunky-collage (4).jpg
Foto: Profimedia.hr

Britanska dizajnerica i bivša Spajsica, Victoria Beckham, jedna je od slavnih dama kojoj godine ne mogu ništa. Uz Jennifer Aniston i Jennifer Lopez, poznata je po discipliniranosti u prehrani i fitness rutini, ali i po tome što njezina ljepota i elegancija ne gube sjaj. Victoria naglašava da je tijekom godina pronašla ravnotežu "između zabave i discipline vezano za vježbanje i zdravu prehranu".

Image
Perfekcionistica

Robin Wright pojam je ljepote, a ovo su njezine beauty tajne

Victoria Beckham je drastično mijenjala svoj modni stil od devedesetih, a danas je poznata po minimalizmu i vrlo otmjenom stilu. No beauty i fitness rutina su nešto što Victoria ne mijenja tako lako, pa iste namirnice jede godine. Nikamo ne ide bez bežične pegle za kosu jer je može koristiti bilo gdje i bilo kada. No ovo su samo neke od stvari kojih se slavna Britanka pridržava.

Koža

Zna se da Victoria Beckham voli masaže lica i terapiju LED svjetlom. Osim toga jako pazi na formule kojima njeguje lice. "Volim koristiti vrlo moćne formule koje imaju mnoge prednosti i koje uključuju aktivne sastojke poput niacinamida i hijaluronske kiseline", objasnila je ranije u nekim intervjuima.

Tijelo

Victoria Beckham je također poznata po izuzetno vitkoj linij tijekom proteklih desetljeća. Redovito odlazi na oporavak i ​​detoksikaciju u vrhunska lječilišta, u njemački Baden-Baden. No izuzetno je disciplinirana kada se radi o prehrani, njezin suprug David izjavio je da ju je u posljednjih 25 godina vidio samo da jede ribu i povrće na žaru. Ipak je Victoria kasnije objasnila da njezine prehrana nije dosadna i da konzmira puno zdravih masnoća te da su na njezinom tanjuru nalaze avokado, riba, orasi i slične stvari. Također pazi na unos alkohola i redovito se detoksicira, ali je u svemu vrlo disciplinirana.

Redovito radi treninge snage kako bi izgradila mišićnu masu; radi s utezima, trakama i koristi tjelesnu težinu. Između ostalog jako pazi na rutinu spavanja i koliko vremena provodi pred ekranima odnosno ne koristi telefon prije spavanja, a na noćnom ormariću drži kristale.

Make-up

Victora naravno koristi vlastitu beauty kolekciju - Victoria Beckham Beauty, a zna se da jako voli šminku. Njezin prepoznatljivi beauty look uključuje mat nude ruž za usne, smoky eyes i naglašene obrve. No ne boji se eksperimentirati s novim lookovima što pokazuje i na svojim društvenim mrežama. Kako bi izgledala što prirodnije puder uvijek nanosi spužvicom, a za svježi ljetni look puder nanosi na mjesta sklona sjaju kako bi se uklonio višak masnoće.