Perfekcionistica

Robin Wright pojam je ljepote, a ovo su njezine beauty tajne

Spartanski treninzi, ali i steznik i botoks - sve to koristi Robin Wright, američka glumica koja je figuru dovela do savršenstva. Evo kako

profimedia-0392218523.jpg
Foto: Profimedia.hr
Play logo

Gledala si je političkoj triler seriji Kuća od karata u kojoj je osim fantastične glume do izražaja došla i besprijekorna figura 54-godišnje Robin Wright. Majka dvoje odrasle djece (kći ima 29 godina, a sin 27,) koje je dobila u desetogodišnjem braku s holivudskim buntovnikom Seanom Pennom, u šestom desetljeću života izgleda bolje, no ikada prije. Robin Wright glumica je koja je figuru dovela do savršenstva. Evo kako.

Play logo
Image
Beauty rutina dive

Beauty tajne Angeline Jolie: Što možemo naučiti od nje?

Odličan ten, lice bez bora, držanje i vretenasto, vitko tijelo, pokazuju da Wright jako dobro zna što joj je činiti kako bi odgodila starenje. Uloga Claire Underwood nikako nije jedina koja ju je odredila, no jedna je od bitnijih.

Wright je karijeru započela ranih '80-ih, ulogom Kelly u legendarnoj sapunici Santa Barbari, kasnije je briljirala u filmovima Wonder Woman, Forest Gump, trileru Muškarci koji mrze žene, u Blade Runneru, Neslomljivima i brojnim drugim holivudskim ostvarenjima.

Play logo

Ne skriva da koristi filere, no to je tek jedan od načina na koje održava mladolik izgled. U nastavku pogledaj kako izgleda beauty rutina Robin Wright te kako se dovela u vrhunsku formu.

Savršena figura

Glumičina osobna trenerica Grace Lazenby otkriva kako je dovela u fantastičnu formu Robin Wright, kada se pripremala za snimanje Kuće od karata. "Možeš obožavati Soul Cycle, no ne možeš ići pet puta tjedno na taj trening te uz to još malo raditi čučnjeve i sklekove pa stati pred kameru. Nije dovoljno", kaže Lazenby za Marie Claire.

Play logo

Wright je imala spartanski režim uoči snimanja serije, a uključivao je osim gore navedenih vježbi ples na šipki, elemente iz baleta i jogu. Osim svega toga, Wright je velika obožavateljica trčanja pa dan uvijek počinje joggingom po plaži. "Trčanje rješava sve probleme. Sve dovodi na mjesto", kaže glumica.

Prehrana

Kako bi rezultat bio vrhunski, Robin je napornim trenizima prilagodila i prehranu, odnosno jela je po paleo režimu - izbjegavala ugljikohidrate, pšenicu, mliječne proizvode i svu procesuiranu hranu te jela samo meso, voće, povrće i ribu.

Play logo

Steznik

"Imam steznik! Ustvari, cijelo vrijeme nosim steznik", iskreno je rekla glumica, naglašavajući kako ni to što je figuru za snimanje dovela do savršenstva, nije bilo dovoljno kako bi izgledala kao Claire Underwood besprijekorno.

Play logo

Lice bez bora

"Koristim filere. Idem na botoks dvaput godišnje, no ubrizgavam najmanju količinu kako bih izgledala prirodno i kako mi se licene bi 'zamrznulo'", iskreno će glumica za spomenuti portal.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.