Ulje za njegu usana prirodnih sastojaka s blistavim učinkom

Hidratantno ulje obnavlja kožu usana i pruža im delikatan sjaj

Ulje za njegu usana prirodnih sastojaka s blistavim učinkom

Kiehl’s dodaje novu formulu za hidrataciju usana svojem asortimanu proizvoda za njegu usana. Uvažavajući želje kupaca za postizanjem što blistavijeg izgleda, Kiehl’sovi su kemičari kreirali Love Oil for Lips, njegujuće ulje za usne koje omekšava kožu ovog delikatnog područja, dajući joj prirodan sjaj. 

Jedinstvena formula ovog prozračnog ulja sadrži luksuzni spoj kokosovog ulja i ulja moringe te ekstrakt trešnje Acerole, bogat antioksidantima. Usnama pruža blistav efekt poput sjajila te njegu i hidrataciju, uz prekrasan osjećaj mekoće i zaglađenosti. Formula proizvoda Love Oil for Lips pogodna je za suhu i osjetljivu kožu usana.

PRIRODNI SASTOJCI ZA ZDRAV SJAJ

KOKOSOVO ULJE
Kokosovo ulje koristi se u ajurvedskoj medicini već više od 4.000 godina. Bogato je masnim kiselinama te hidratizira i mekša usne.

ULJE MORINGE 
Iznimno hranjivo biljno ulje moringe, poznate kao drvo života, obiluje masnim kiselinama i hranjivim tvarima. Obnavlja, omekšava i hidratizira usne, dajući im prirodan sjaj. 

EKSTRAKT TREŠNJE ACEROLE 
Ovaj tropski sastojak bogat antioksidantima poznat je po visokoj koncentraciji vitamina C. Smatra se ‘super hranom’ i upravo je zbog obnavljajućih i antioksidacijskih svojstava uključen u formulu Love Oils.

"Ovo je savršen primjer proizvoda za usne koji kombinira njegu i ljepotu. Budući da sjajila obično isušuju usne, vrlo je važno da uz željeni sjaj imaju i hidratacijski učinak. Najbolja karakteristika proizvoda Love Oils jest ta da se mogu nositi zasebno ili u kombinaciji s omiljenim ružem za postizanje savršenog sjaja”, ističe visažistica Nina Park, Kiehl’sova globalna savjetnica za make up.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.