U Hrvatsku je stigao novi grčki kozmetički brend i nudi liniju s grčkim jogurtom

Ovih je dana na naše tržište stigao novi beauty brend, a predstavio je zanimljivu liniju koja u sebi ima grčki jogurt

3-2079x1000-small.jpg

KORRES je grčki beauty brand, nastao iz najstarije atenske homeopatske ljekarne 1996. godine. Osnovali su ga grčki farmaceut Giorgos Korres koji vjeruje u urođenu moć prirodnih sastojaka i kemijska inženjerka Lena Korres koja vjeruje da je priroda inspiracija za znanstvena otkrića. Uz Grčku, prirodu, njezino ljekarničko nasljeđe, znanost i estetiku kao pokretačke snage, KORRES isporučuje sigurne, učinkovite, proizvode čistih formula na bazi biljaka, uživajući u prisutnosti svojih proizvoda diljem svijeta. Slijedeći svoju savjest od 90-ih, KORRES ponosno posjeduje proces od sjemena do kože i natrag kroz šest prepoznatljivih laboratorija, odražavajući viziju brenda: Soil Lab, Extraction Lab, Molecular Lab, Formulation Lab, Design Lab, Recycle Lab. Od tla i sjemena, procesa ekstrakcije, primarnog i biološkog istraživanja do formulacije temeljene na stotinama testova učinkovitosti + sigurnosti, dizajna i natrag do recikliranja i ponovne uporabe svih komponenti.

Image

Ovih je dana Korres predstavljen i u Hrvatskoj. Za predstavljanje na nanše tržište, odabrali su njihovu Greek Yoghurt liniju koja kao što i ime kaže u sebi ima grčki jogurt. Kako su nam otkrili na predstavljanju To je prva i jedina linija za njegu kože bazirana na pravom grčkom jogurtu obogaćena probioticima, koji uravnotežuju mikrobiom osjetljive kože, pružajući joj 48 satnu dubinsku, umirujuću hidrataciju.

Ovo je dio linije koju su predstavili kod nas.

Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser

PRE- + PROBIOTICI

Image

KORRES broj 1 čistać na globalnoj razini! Bogata pjenušava krema koja učinkovito uklanja nečistoće, šminku i maskaru. Formulirana sa stoljetnim grčkim jogurtom koji umiruje kožu, superdozom pre- i probiotika koji njeguju kože te prirodnim sredstvima za čišćenje, ima izvrsnu toleranciju za oči i kožu. Sadrži ekstrakt sjemenki amaranta i mliječne proteine pružajući umirujuću hidrataciju i ugodu koži.

Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel

Tamni podočnjaci + jastučići

Image

Roll-on gel za oči koji pruža osjećaj hlađenja, sadrži hranjivi grčki jogurt i kofein koji smanjuje pojavu podočnjaka i jastučića. Prilikom prve aplikacija osvježava područje oko očiju i pruža nam svjež izgled lica! Grčki jogurt pruža trenutačni umirujući osjećaj hlađenja, dok velika količina probiotika koje sadrži njeguje kožu. Ekstrakt kave koji je snažan stimulirajući antioksidans, uz pomoć kofeina pomaže smanjiti pojavu podočnjaka i natečenosti te osvježava izgled područja ispod očiju.

Greek Yoghurt Probiotic Skin-Supplement Serum

ZAŠTITA MIKROBIOMA KOŽE

Image

Osnažen pravim grčkim jogurtom, ovaj ultra-koncentrirani probiotički serum za lice jača hidratantnu barijeru kože za gladak, snažan i zdravo blistavi ten. Obogaćen sa pre- i probioticima, WaterPatch kompleksom, tri vrste hijaluronske kiseline i hranjivim tvarima iz morskih algi, nudi umirujuću hidrataciju od 48 sati i održava ravnotežu mikrobioma kože.

Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Gel-Cream

Image

TEHNOLOGIJA ZA ZAŠTITU MIKROBIOMA KOŽE

Ojačana pravim grčkim jogurtom, ova visokoučinkovita hidratantna krema pruža vrhunsku udobnost tako da vaša koža izgleda zdravije. Obogaćena sa pre- i probioticima, WaterPatch kompleksom, tri vrste hijaluronske kiseline i hranjivim tvarima iz morskih algi, nudi umirujuću hidrataciju od 48 h i održava ravnotežu mikrobioma kože za vlažan, zdrav i blistav ten.

Image

Greek Yoghurt Probiotic SuperDose Face Mask

Microbiome Technology | hrana + ravnoteža

Prva probiotička SuperDose maska, formulirana s najvećim udjelom pravog grčkog jogurta - drevne superhrane za kožu sa superdozom probiotika koji njeguju kožu. Sadrži tri vrste hijaluronske kiseline i WaterPatch kompleks, koji koži pruža ekspresnu, dugotrajnu i postojanu hidrataciju. Vrhunska Microbiome tehnologija pruža zaštitu i zdrav sjaj, pomaže ponovno uspostaviti ravnotežu kože i poboljšava izgled dehidrirane kože koja je pod stresom. Ova višenamjenska maska ​​za lice trenutno hladi i obnavlja kožu koja je bez sjaja i umornog izgleda. U samo 15 minuta vraća koži ravnotežu, hranu, blistavost i zdrav izgled. Također štiti kožu od urbanog stresa uzrokovanog zagađivačima iz okoliša.