Slatki mirisi

Ova tri ženska parfema muškarce obaraju s nogu - znaš li koji su?

Muškarci imaju svoja tri favorita među ženskim parfemima koji ih ne ostavljaju ravnodušnima i obožavaju kada ih žene nose

parfemi-zene.jpg
Foto: Pexels

Žene obožavaju parfeme i to nije tajna - parfem je kozmetički proizvod bez kojeg ne bismo mogle zamisliti svakodnevicu. Uvijek volimo lijepo mirisati, a svaka od nas posjeduje barem jedan parfem koji ju opisuje i koji je kao stvoren za nju.

Image
Bezvremenski mirisi

Odabrali stručnjaci: Ovo su najbolji ženski parfemi

Osim toga, parfem i njegov miris igraju važnu ulogu u zavođenju - sjeti se samo koliko si parfema nanijela prije svog posljednjeg spoja. Dobar miris na nekome drugome itekako će nas privući pa nije novost ni da muškarci vole kada žena lijepo miriše.

A ako se njih pita, postoje određena tri ženska parfema koja će ih oboriti s nogu svaki put. Karakteriziraju ih orijentalne i slatke senzualne note koje muškarci naprosto obožavaju na ženi, a ako već posjeduješ jedan od ta tri parfema, zavest ćeš baš svakog muškarca. Evo koja su to tri parfema koja muškarce ne ostavljaju ravnodušnima.

Yves Saint Laurent Black Opium

Parfemska voda Yves Saint Laurent Black Opium očarat će te svojom senzualnošću i ženstvenošću. Ovaj izraziti orijentalni miris pogodan je za zimske mjesece, za večer i svečane prigode, a za 50 ml morat ćeš izdvojiti 489 kuna.

shimmer fallback

Carolina Herrera Good Girl

Parfemska voda Carolina Herrera Good Girl naglasit će tvoju ženstvenu stranu - ovaj orijentalno-cvjetni parfem za svaki dan izražava dualnost ženske prirode, a dolazi u prepoznatljivom flakonu u obliku ženske cipele s visokom petom. Za 50 ml ovog parfema morat ćeš izdvojiti 722 kune.

shimmer fallback

Ariana Grande Sweet Like Candy

Slatki parfem s kombinacijom voćnih i cvjetnih nota obavit će te delikatnim mirisnim velom, s kojim ćeš odmah zavesti sve oko sebe. Savršen je za djevojke koje se poistovjećuju s osobnosti Ariane Grande, a dolazi u kultnom flakonu s nezaobilaznim krznenim pomponom. Za 50 ml morat ćeš izdvojiti 319 kuna.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.