Tajne savršenih trepavica uz novu Avon SuperDrama maskaru

Prekrasna Irina Shayk zaštitno lice Avonove maskare

Tajne savršenih trepavica uz novu Avon SuperDrama maskaru

Donosimo vam slatke tajne vizazišta o tome kako postići savršen izgled vaših trepavica. Uz ove savjete nema šanse da ostanete neprimjećene, a novih ideja za super izgled nikad previše! Isprobajte i Marilyn Monroe trik koji će dodati ekstra duljinu i volumen krajevima trepavica. A sve to uz novu Avon SuperDrama maskaru koja će vam osigurati dvostruko djelovanje - dramatičan volumen i spektakularnu duljinu u samo jednom potezu. Zaštitno lice ove maskare je predivna manekenka Irina Shayk.


Savjeti koji zlata vrijede

Kako pravilno nanijeti maskaru: podignite glavu, pogled usmjerite prema dolje i započnite s četkicom blizu linije trepavica te je zatim pomičite od korijena prema vrhu trepavica. Nakon što se osuši, ponovite postupak i spremne ste za izlazak!

Mala tajna vizažista: za još dramatičniji izgled, na korijenu trepavica nekoliko puta sitnim pokretima pomaknite četkicu lijevo-desno. Za prirodniji izgled uvijač za trepavice koristite prije nanošenja maskare!

Marilyn Monroe trik: nakon što ste nanijeli 2 sloja maskare, nanesite još jedan sloj na gornje trepavice uz vanjski kut oka. Pri nanošenju povucite četkicu u stranu. To će dodati ekstra duljinu i volumen krajevima trepavica.

shimmer fallback


Neodoljiv pogled uz Avon maskaru!

Kozmetička kuća Avon predstavila je maskaru SuperDrama čije je zaštitno lice manekenka Irina Shayk. Ova maskara osigurava dvostruko djelovanje - dramatičan volumen i spektakularnu duljinu u samo jednom potezu, a dostupna je u Avonovom katalogu kampanje 12 po cijeni od 45 kuna.

shimmer fallback

Inovativna četkica s čekinjama koje izgledaju poput lopatica ventilatora nanosi dvostruko veću količinu maskare na trepavice u usporedbi s uobičajenim četkicama, a tu je i formula s jedinstvenom mješavinom laganih i silika pudera. Rezultat su trenutno maksimizirani volumen i duljina trepavica te vizualno i do 20 posto veće oči*.

Isto tako, Avonova napredna višenamjenska formula maskare SuperDrama uključuje njegujuće čestice koje trepavice proširuju od korijena do vrha, dodatno naglašavajući njihovu gustoću i bujnost. Istovremeno, čestice produljuju svaku pojedinačnu trepavicu što ističe oči pa one izgledaju i do 20 puta veće. Ova revolucionarna četkica ne ostavlja grudice, a dizajnirana je kako bi maskaru na trepavice nanijela ravnomjerno, u samo jednom potezu.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.