Novi-stari beauty trend

Sjajila na usnama vratila su se u modu, a ova su naš izbor

Mat ruževi polako padaju u zaborav, a njihovo mjesto zauzimaju sjajila za usne koja im daju zdrav izgled i hidratiziraju ih. Izdvojile smo nekoliko odličnih

sjajilo.jpg
Foto: Unsplash

Devedesete i rane 2000. bile su godine nekih make up trendova koje danas ne možemo ni zamisliti - nosile su se tanke obrve, a usne su se crtale olovkom koja je puno tamnija od ruža ili sjajila za usne. A kada govorimo o sjajilima za usne, to je stari trend koji se već vratio na velika vrata - i dobrodošla je promjena nakon godina i godina mat ruževa na usnama.

Image

Sjećaš li se sjajnih šljokastih sjajila za usne koja su bila hit ranih 2000.-ih? Vraćaju se u modu i to u velikom stilu

Svjetlucave i sjajne usne ponovno su u modi, a bilo da se radi o prozirnim ili toniranim i jako pigmentiranim sjajilima, ona su sve popularnija - i nisu samo za make up svrhe. Dobro sjajilo za usne može hidratizirati i omekšati usne, pa čak im dati i volumen i vizualno ih povećati, što je savršeno za sve žene s tankim usnama.

Sjajila na usnama, bilo da su bezbojna ili u boji, izgledaju sjajno u svakoj make up kombinaciji, a ovog ljeta nosit ćemo ih više nego ikad. A sada, kada su mat ruževi postali stvar prošlosti, u tvojoj se kozmetičkoj torbici mora naći barem jednom sjajilo - u nastavku smo izdvojile nekoliko odličnih koji će preobraziti tvoje usne u tren oka.

Essence WHAT THE FAKE!, 23 kn

Sjajilo za usne hidratizira i omekšava usne te im daje veći volumen, a zahvaljujući bezbojnoj nijansi može se nanositi na ruž na usne ili kao bezbojno sjajilo za jednostavan look.

Image
Foto: Notino

Catrice Volumizing Lip Booster, 26 kn

Sjajilo za usne za volumen daje usnama blistavi sjaj. Zaglađuje sitne linije na usnama i lagano boji usne.

Image
Foto: Notino

NYX Professional Makeup Filler Instinct Plumping Lip Polish, 35 kn

Sjajilo za usne usnama daje veći volumen, savršeno ocrtava usne i zaglađuje fine linije na usnama.

Image
Foto: Notino

Max Factor Colour Elixir Cushion, 37 kn

Sjajilo za usne osigurat će tvojim usnama krasan izgled. Usnama daje veći volumen, hidratizira i omekšava usne te ih lagano boji.

Image
Foto: Notino

Revlon Cosmetics Super Lustrous, 50 kn

Sjajilo za usne s hidratantnim učinkom za dugotrajni efekt usnama daje veći volumen te ih, osim što ih hidratizira, i omekšava.

Image
Foto: Notino

Maybelline Lifter Gloss, 53 kn

Sjajilo za usne daje usnama izuzetno visoki sjaj i stvara efekt punih usana. Ostavlja usne vidljivo zaglađenima i ljepšima te stvara osjećaj hidratiziranih usana.

Image
Foto: Notino

L’Oréal Paris Brilliant Signature Plump, 81 kn

Sjajilo za usne s hijaluronskom kiselinom daje usnama ugodnu nijansu i briljantan sjaj. Pruža efekt punih usana, njeguje usne i hidratizira ih cijeli dan.

Image
Foto: Notino

Collistar Twist Ultra-Shiny Gloss, 87 kn

Sjajilo za usne jamči usnama sjajan izgled i optički povećava njihov volumen. Daje usnama svjež, sočan izgled, jamči temeljitu hidrataciju usana, a može se nanositi samostalno ili na ruž za usne.

Image
Foto: Notino

Clarins Natural Lip Perfector, 132 kn

Sjajilo za usne s hidratantnim učinkom pruža usnama nježnu boju i daje im maksimalan sjaj. Zahvaljujući jedinstvenom 3D efektu optički ispunjava i povećava usne. Potiče proizvodnju kolagena i održava mladenački izgled usana.

Image
Foto: Notino

Dior Addict Lip Maximizer, 251 kn

Sjajilo za usne čija formula pruža usnama nevjerojatan volumen i sjaj, praćen izuzetnim osjećajem ugode. Trenutno zaglađene, voluminozne i hidratizirane usne svakim nanošenjem postaju sve ljepše.

Image
Foto: Notino