Sigurno i mirisno kroz zimu i proljeće zahvaljujući B-Safe sapunima iz Saponije

Sapuni B- Safe djelotvorni su, ali i mirisni neprijatelji štetnim mikroorganizmima i bakterijama koji nas svakodnevno okružuju gdje god se nalazili

Sigurno i mirisno kroz zimu i proljeće zahvaljujući  B-Safe sapunima iz Saponije

Izrazito djelotvorni, ali istovremeno nježni i mirisni, B-Safe antibakterijski sapuni iz Saponije pružit će vam dodatnu zaštitu od štetnih mikroorganizama i bakterija te hidratizirati kožu ruku i tijela.

Na pitanje što je ljudima u životu najvažnije, vjerojatno bismo dobili različite odgovore. No, većina bi građana vjerojatno rekla kako su im sigurnost i zdravlje njihovih najmilijih, kao i njih samih, ipak najvažniji.  Zima i proljeće godišnja su doba u kojima smo skloniji raznim zarazama,  prehladama i oboljenjima koja dodatno možemo prevenirati održavanjem pravilne higijene ruku i tijela.

B-Safe nježan, mirisan i snažan

Novi brend antibakterijskih sapuna B-Safe dolazi iz Saponije, tvrtke koja već 120 godina  svojim proizvodima  brine o higijeni i ljepoti potrošača. Sapuni B- Safe djelotvorni su, ali i mirisni neprijatelji štetnim mikroorganizmima i bakterijama koji nas svakodnevno okružuju gdje god se nalazili.  Novi Saponijini sapuni imaju nježnu skin friendly formulu obogaćenu aktivnim sastojcima koji će njegovati kožu ruku i tijela. Načinjeni su od sastojaka prirodnog podrijetla i pakirani u ekološki prihvatljivu ambalažu. 

B-Safe sapuni u krutom obliku dostupni su u tri ugodne mirisne varijante B-Safe Original, B-Safe Sensitive i B-Safe Fresh, čime odskaču od klasičnih antibakterijskih sapuna snažnog “medicinskog” mirisa te su odlični saveznici pri održavanju svakodnevne higijene kože čitavog tijela. Novi B-Safe sapuni čak nam i svojim imenom poručuju da smo uz njih sigurni.

Sapuni B-Safe dostupni su po preporučenoj cijeni od 4,99 kn u svim većim trgovačkim centrima i drogerijama. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.