Saznale smo sve o novom hrvatskom brendu kozmetike - svi sastojci dobiveni su iz Jadranskog mora

Iz srca Jadrana ekstrahirane su najfinije morske alge i kolagen, koji su smješteni u kvalitetne proizvode bez suvišnih sastojaka, osmišljenih za osjetljivu kožu

Saznale smo sve o novom hrvatskom brendu kozmetike -  svi sastojci dobiveni su iz Jadranskog mora

Godina 2020. u znaku je preslagivanja prioriteta. Ubrzani životni stil prožet je stresom, djelomice i zbog bombardiranja marketinških kampanji koje nas uvjeravaju kako nam u životu uvijek nedostaje „ono nešto“ do sreće. Kada su u pitanju žene, najveći pritisak stvara industrija ljepote koja svaki tjedan, kao na traci, izbacuje nove proizvode i uvjerava nas kako nam baš oni nedostaju u našoj rutini njege. Za svaki novi sastojak bombastično se tvrdi kako će nas učiniti ljepšima, mlađima, samim time i poželjnijima, možda uspješnijima... do te razine da i uz punu policu proizvoda jednostavno ne možemo osjećati zadovoljstvo i, naposljetku, sigurnost u svoju rutinu njege. 

Možda je napokon vrijeme da prepoznamo ljepotu u malim stvarima, okrenemo se minimalizmu i prirodi. Ne treba vam još jedan proizvod koji ćete dodati svojoj kompleksnoj rutini od 10 koraka. Jedino što vašoj koži treba čista je hidratantna formula, koja bez previše pompe obavlja svoj posao. I upravo zato u priču ulazi L'ADRIA.

Image


L'ADRIA je novi brend preparativne kozmetike koji, u trenutku u kojem umjesto zdravog razuma trendove njege diktira konzumerizam, želi uložiti u prirodu i prave vrijednosti, čineći to izrazito čisto, zeleno i s najboljim što Hrvatska ima za ponuditi, Jadranskim morem. Iz srca Jadrana ekstrahirane su najfinije morske alge i kolagen, koji su smješteni u kvalitetne proizvode bez suvišnih sastojaka, osmišljene za osjetljivu kožu.

Međusobnim kombiniranjem na optimalan način iz proizvoda L'ADRIAmože se izvući maksimum bez povećavanja broja proizvoda u rutini. Ne morate puno razmišljati. Na službenom webshopu možete pronaći gotovu rutinu uz jednostavno objašnjenje kako je koristiti. Središnji proizvod svake rutine je regenerativna krema, s morskim algama i kolagenom u jednostavnoj posteljici hidratacije. Ova bazna hidratantna krema fokusirana je na dubinsku hidrataciju i obnovu kože, a svojom delikatnom formulom bez PEG-a i polisorbata, mineralnih ulja, fenoksietanola, parfema i eteričnih ulja, prikladna je za svaki tip kože, pa i onaj najosjetljiviji. 

Rutina njege nadograđuje se zatim, ovisno o tipu kože,  serumima koji daju blistavost, regeneraciju, ujednačenost tena i uklanjaju nepravilnosti. No, pravilo L'ADRIE u stvari je vrlo jednostavno: ne treba vam mnoštvo proizvoda po rutini, nitimnoštvo sastojaka po proizvodu−manje je doista više. 

Image


Koncept u kojem su spojene blagodati Jadrana i kvalitetna njega kože bez suvišnih, potencijalno problematičnih, neekoloških ili komedogenih sastojaka, nadopunjen je i „zelenim“ ciljem: uz to što proizvodi nisu testirani na životinjama, sva ambalaža izrađena je od ekološki optimalnog materijala – stakla, sa samo nužnim dodatcima od plastike. Ideja brenda jest dugoročno ulagati u sebe i u ljepotu oko nas: održavanje najljepših plaža na Jadranu te podizanje svijesti o važnosti reciklaže i o problemu onečišćenja planeta. 

Upoznaj njihove proizvode:

REGENERATIVE CREAM - 119 kn

Image


Ova snježnobijela prirodna krema bez mirisa dizajnirana je za snažno djelovanje: podržavanje procesa regeneracije kože, hidrataciju, umirivanje crvenila, poboljšanje elastičnosti, prevenciju drugih znakova starenja i, najvažnije, da odgovara svakom tipu kože uključujući i najosjetljiviju. Pošto odgovara svim tipovima kože, savršena je krema za lice za kombiniranje s L'ADRIA serumima za lice. Samo pomiješajte par kapi seruma s kremom i stvorite vlastitu savršenu kombinaciju.

INSTANT REVITALIZING SERUM - 129 kn

Image


Sadrži koncentriranu tajnu snagu algi Jadrana, jednog od najčišćih mora svijeta, kojom se alge štite od dehidrirajućeg slanog okoliša. Nevjerojatno intenzivan efekt hidratacije prodire duboko u kožu i trenutno smanjuje vidljivost bora, pružajući novu vitalnost iz morskih dubina. Ovaj serum radi na principu tzv. „osmolitičke strategije“. To znači da dostavlja koži osmolite, vrstu humektansa koji rade ne samo na principu vezanja vlage za površinske slojeve kože, nego djeluju i intracelularno. Osmoliti su vrlo česti u morskim algama zato što one nužno moraju poduzimati dodatne napore da održe status hidratacije stanica u uvjetima visokog saliniteta. Korištenjem ovih pametnih staničnih humektansa, kao i morskog kolagena te kompleksa hijaluronskih kiselina, ovaj serum ostvaruje vrhunski efekt hidratacije bez ljepljivog osjećaja koji je čest kod jednostavnijih seruma s hijaluronom.  

CLARIFYING SERUM – 129 kn

Image


. Jedinstveno nježna formula s 2% BHA i koncentratom ekstremolita i hidratizirajućih algi Jadrana, jednog od najčišćih mora svijeta, pomaže pročistiti pore i umanjiti nesavršenosti, a istovremeno poboljšava opći izgled kože i štiti njenu barijernu funkciju. Najpoznatiji ekstremolit je ektoin. Nalazimo ga u halofilnim organizmima, koji žive izloženi visokim koncentracijama soli. Iako je otkriven u slanoj lokvi u pustinji, ektoin se nalazi i u morskim organizmima. Moguće je predočiti taj okoliš kao lokvicu morske vode na obali, koja polako isparava i pritom stvara kristale soli. Ektoin i drugi ekstremoliti kao betain stvaraju hidratacijski štit oko staničnih struktura i molekula koji ih čuva od stresnih vanjskih utjecaja, uključujući i UV zračenja. Ovo je posebno važno pri korištenju eksfolijanata, koji smanjuju debljinu rožnatog sloja kože, te povećavaju osjetljivost na sunce. L'ADRIA CLARIFYING SERUM ipak radije nazivamo serumom nego klasičnim eksfolijantom, pošto je blagog djelovanja, namijenjen za dugoročnu upotrebu na masnoj, problematičnoj i osjetljivoj koži, sa smanjenim negativnim efektima eksfolijanata. 

REJUVENATING OIL – 139 kn

Image


Sadrži njegujuće ulje algi Jadrana, jednog od najčišćih mora svijeta, te analog retinola bakuchiol u nježnoj bazi skvalana masline. Ovo ulje za lice duboko plave boje zaglađuje i ujednačava nepravilnosti na površini kože te evocira sjećanje na jesensko more glatko kao ulje, kao staklo. Retinol se smatra zvijezdom anti-aging sastojaka, ali njegovi pozitivni učinci su jednako poznati kao i nuspojave. L’ADRIA REJUVENATING OIL kombinira ulje algi bogato omega 3 masnim kiselinama za obnovu barijerne funkcije kože te snagu alternative retinolu (bakuchiol, 1%), u nekomedogenoj bazi maslinovog skvalana. Očekujte pozitivnu promjenu u teksturi kože nakon svega par dana upotrebe. Poboljšanje elastičnosti i smanjenje volumena bora može se očekivati nakon 12 tjedana primjene.