Saznale smo sve o beauty trikovima kojima se služi Julia Roberts, jedna od najljepših žena svijeta

Julia Roberts ima 52 godine i dosad ju je magazin People pet puta proglasio najljepšom ženom na svijetu

Saznale smo sve o beauty trikovima kojima se služi Julia Roberts, jedna od najljepših žena svijeta

Možeš li vjerovati da je Julia Roberts glumila u "Zgodnoj ženi" još davne 1990.? Prije trideset godina! Julia je tijekom godina uspjela ostvariti nezaboravne uloge u filmovima "Jedi, moli, voli", "Odbjegla nevjesta" i mnogim drugima, ali i ostati potpuno ista. Njezina ljepota i dalje oduzima dah, osmijeh je jednako očaravajući, a opet bez obzira na godine izgleda potpuno prirodno.

Zgodna žena ima nevjerojatnu karijeru, osvojila je i Oscara za ulogu hrabre žene Erin Brockovich, ali i stvorila obiteljski život sa suprugom Danielom s kojim ima troje djece. Svoj privatni život drži daleko od javnosti, a nekako uspijeva i izbjeći tračeve koji su nezaobilazan dio slave. Uz sve to ova holivudska diva ne izgleda kao da se bori protiv godina, nego kao da uživa u njima.

Naravno da se pitamo kako joj to uspijeva? Sigurno se mnogo toga može pripisati i činjenici da je uvijek nasmijana, ali Julia ima i beauty rutinu koje se uvijek pridržava.

Njega lica

Zgodna žena u intervjuu za magazin Hollywood Life otkrila je da se pažljivo brine za svoju kožu i da ima svoja pravila koja nikad ne krši: uvijek brižno skida šminku prije spavanja, koristi hidratantne kreme i obavezno nanosi kremu sa zaštitnim faktorom 30. 

Image

15 najljepših holivudskih glumica svih vremena

Briga za osmijeh

Julia Roberts priznala je da je kao dijete bila vrlo sramežljiva zbog svojih velikih usta, zbog čega su ju zadirkivala djeca u školi i zvali Žaba. Danas je taj osmijeh njezin zaštitni znak. A ima i svoj specijalni trik kada se radi o zubima: čisti ih sodom bikarbonom svaki dan

Redovito vježba

Julia i vježbanju pristupa na svoj način: sigurna je da ga treba biti dovoljno kako se ne bi pretvorilo u rutinu. Njezini treninzi su vrlo jednostavni – vježba četiri puta tjedno po jedan sat. Uživa u jogi, pilatesu i aerobiku u vodi.

Uravnotežena prehrana

U jednom intervjuu glumica je priznala da se rijetko ograničava u prehrani, voli ukusnu i raznovrsnu hranu te uživa u talijanskoj tjestenini. Svoju vitkost uspijeva održati uz pomoć uravnotežene prehrane. U dnevnu prehranu uključuje: avokado, kvinoju, jogurt, ribu i ostalo voće i povrće. Međutim ne odriče ne ni omiljenih deserta. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.