Hit u svijetu obrva

Savršeno iscrtane obrve više nisu 'in', nosi se prirodan look

Obrve naglašavaju cijelo lice, a ove su godine najpopularnije obrve koje izgledaju što prirodnije i jednostavne su za održavanje

obrve2021.jpg
Foto: Instagram

Vidjeli smo potpuno novu stranu naših obrva nakon pandemije. Neke od nas nisu bile u mogućnosti doći do željene nijanse boje kojom popunjavaju obrve, a druge se nisu previše usudile čupati obrve bez stručne pomoći, kako nešto ne bi pošlo po zlu.

Image

U pet koraka do savršenih obrva: Trikovi s kojima će obrve biti besprijekorne

No, na našu sreću, novi trendovi obrva koje ćemo prigrliti ove godine vrlo su jednostavni, a naglasak je na obrvama koje se lako održavaju i prirodnim oblicima i bojama kako bi naglasile ono što već imamo. A s obzirom na to da obrve zaokružuju cijelo lice, vrlo je važno njegovati ih i šminkati što prirodnije.

Baš kao i novi trendovi u frizurama i iznenadni afinitet nošenje trenirke u javnosti, novi trendovi obrva signaliziraju povratak prirodnom. Zato, odloži pincetu, traku s voskom i sve ostalo čime si uređivala svoje obrve i baci pogled na nove trendove obrva za kojima ćemo svi "poludjeti".

Podignute obrve

Nakon pandemije viđali smo sve više bujnih obrva, no sada dolazi red na malo definiranije i uglađenije - podignute obrve. Ovaj novi stil ima čišći luk i oštar, sužen kraj - a pritom cijela obrva ostaje puna. Za one koje su blagoslovljene gustim obrvama, maskara za obrve sve je što trebaš kako bi postigla oblikovan izgled. A za one s malo rjeđim obrvama, odluči se za pomadu za obrve u obliku gela koja će odlično popuniti tvoje obrve.

Prirodne obrve

U posljednje vrijeme sve više volimo prirodni izgled obrva, koje izgledaju kao da su nedovršene. Najbolje u vezi s ovim trendom je ti što zahtijeva vrlo malo truda - četkicom jednostavno prođeš preko obrva, a počupaj samo donji dio.

Tanke obrve

To je možda samo zbog povratka trendova iz devedesetih, ali toliko je laskavije prigrliti tanke obrve ako već tako prirodno rastu, a ne ih bespotrebno iscrtavati kako bi bile što deblje i gušće. Ako imaš tanke obrve, naglasi ih gelom za obrve i spremna si za dan.

"Sapun" obrve

Razbarušene obrve dovedi u red koristeći sapun i četkicu za obrve - jednostavno ih četkaj prema gore kako bi postigla ovaj look koji u posljednje vrijeme sve češće viđamo. A ako imaš područja gdje su ti obrve rijetke, to lagano ispuni olovkom.

Ravne obrve

Ukoliko želiš postići efekt podizanja očiju, isprobaj ravne obrve, kakve nosi Kendall Jenner. Ove će obrve odgovarati svakom tipu lica, no budi oprezna - "višak" obrve nemoj uklanjati voskom, nego se radije drži pincete.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.