Pronašle smo zaštitnu kremu koja pomaže u bržem obnavljanju kože

Linija proizvoda koja će otvoriti novo poglavlje u pristupu obnove kože i to s 30 posto više uspješnosti

Pronašle smo zaštitnu kremu koja pomaže u bržem obnavljanju kože

Kuhinjske ozljede, hladnoća, toplina, tetovaže, novi kozmetički proizvodi i agresivni tretmani, provjereni kozmetički proizvodi koji su nam odjednom prestali odgovarati, razne alergijske reakcije, a u doba pandemije čak i prekomjerna higijena: svakodnevni život ostavlja itekakav trag na našoj koži, pa joj je prijeko potrebna pomoć. Prije gotovo 20 godina stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène razvili su strast upravo za tim kompleksnim mehanizmom: kako ubrzati zarastanje rana i pružiti nadraženoj koži toliko potrebno umirenje? Njihov odgovor još od 2001. godine je Cicalfate, prva Eau Thermale Avène linija za obnavljanje kože: broj jedan u ljekarnama  te krema koju najviše propisuju liječnici i dermatolozi , zahvaljujući čemu se svakih 5 sekundi negdje u svijetu proda Cicalfate krema . No u Dermatološkim laboratorijima Avène potraga za novim rješenjima za njegu osjetljive kože nikad ne prestaje, pa nam tako stiže Cicalfate + linija proizvoda, koja će otvoriti novo poglavlje u pristupu obnove kože i to s 30 posto više uspješnosti.  

Image


Promjena paradigme u pristupu obnovi kože

Do sada je Eau Thermale Avène pristup obnovi kože bio uglavnom mehanički: svodio se na zaštitu iritacije proizvodom koji ima učinak zavoja i privlačenje čimbenika rasta oko oštećenog područja kako bi se ubrzala obnova kože. Nova saznanja o potencijalu liječenja rana koje imaju bakterije prisutne u našem organizmu nadahnula su istraživače Dermatoloških laboratorija Avène da primjene taj model na koži, a konačni rezultat je Cicalfate+: prva linija za obnovu kože s postbiotičkim djelatnim sastojkom [C+-Restore]™, dobivenim iz  Avène termalne izvorske vode. Riječ je o metabolitu dragocjene bakterije Aqua. Dolomiae, koja ima blagotvorno djelovanje na kožu, a može preživjeti jedino u kristalno čistoj Avène termalnoj izvorskoj vodi. 


Image


BRŽE, VIŠE, JAČE: CICALFATE+ Obnavljajuća zaštitna krema

Inspirirana nedavnim otkrićima na području mikrobioma, nova Cicalfate+ Obnavljajuća zaštitna krema nudi još bolje i brže rezultate u saniranju površinskih agresija i iritacija kojima je koža svakodnevno izložena. Poboljšana učinkovitost počiva na jedinstvenoj kombinaciji djelatnih sastojaka: [C+ - RESTORE]TM prvi patentirani postibiotički djelatni sastojak koji obnavlja kožu, kombinacija bakrovog i cinkovog sulfata smanjuje rizik od bakterijske infekcije, dok Avène termalna izvorska voda pruža trenutno umirenje koži. Kremasta, neljepljiva tekstura lako se nanosi i stvara zaštitnu opnu koja pospješuje optimalno obnavljanje kože. Nekomedogena je i ne sadrži parfeme, čime je adekvatna za svaku, pa i najosjetljiviju kožu. 
Cicalfate+ Obnavljajuća zaštitna krema (40ml): 40,50 kn


ZA VLAŽNE IRITACIJE: CICALFATE+OBNAVLJAJUĆI SPREJ KOJI SUŠI

Cicalfate+ Obnavljajući sprej koji suši prvenstveno je namijenjen umirenju iritirane kože sklone maceracijama svih uzrasta - pelenska regija, vlažna područja i nabori kože, pelenski osip kod dojenčadi. Dolazi u praktičnom i higijenskom pakiranju sa sprejem, a učinkovitost može zahvaliti kombinaciji djelatnih sastojaka: cink oksid brzo isušuje površinske iritacije, dok je za obnovu kože zadužen [C+ - RESTORE]TM, prvi patentirani postibiotički djelatni sastojak. Kombinacija bakrovog i cinkovog sulfata smanjuje rizik od bakterijske infekcije, dok Avène termalna izvorska voda pruža trenutno umirenje koži. Proizvod ne mijenja antiseptike te se ne smije špricati u smjeru očiju ni udisati te bi se trebao koristiti u dobro prozračenim prostorijama. Ne sadrži parfeme i pogodan je za svakodnevno korištenje svim članovima obitelji. 
Cicalfate+Obnavljajući sprej koji suši (100 ml): 82,93 kn