Pronašle smo proizvode za smanjenje bora s najboljim recenzijama - od krema do jastuka

Prije kupovine uvijek je dobro pogledati što kažu recenzije. Ovi proizvodi dobili su najbolje ocjene kada se radi o njezi kože i borbi protiv bora

Pronašle smo proizvode za smanjenje bora s najboljim recenzijama - od krema do jastuka

Bore su nezaobilazni dio našeg života i sastavni dio starenja. Iako su neizbježne to ne znači da ih sve trebamo prihvatiti i različiti proizvodi mogu nam pomoći da imamo blistavu kožu i manje bora.

Image

Glina nije rezervirana samo za keramiku već ju možeš uključiti i u svoju beauty rutinu. Evo i kako

Danas je na raspolaganju čitav niz proizvoda za podizanje, učvršćivanje i osvježavanje kože, a za koje mnogi tvrde da pomažu i u smanjenju bora. Iako nema jedinstvenog puta za usporavanje starenja, ljudi koji su isprobali razne proizvode, najbolje su ocijenili sljedećih 10. 


via Giphy

1. Kolagen krema s hijaluronskom kiselinomKolagen je protein koji održava strukturu kože, a kako starimo on slabi i stvara bore i koža se opušta. Da bi koža održala svoju elastičnost mogu pomoći kreme. Krema Maryann Organics sadrži kolagen, kao i ostale sastojke poput vitamina C (izjednačava tonus i teksturu kože) i hijaluronsku kiselinu (održava vlažnost). Ovaj proizvod čini kožu glatkom i smanjuje bore. Recenzije kažu da krema nije teška, a na koži djeluje nevjerojatno. 

MARYANN Organics Collagen Cream, Amazon - 388 kn

2. Igličasti valjak za kožu

Koncept valjka s iglicama zvuči pomalo bolno, ali tisuće recenzija pokazuje da djeluje. U osnovi, ovaj maleni valjak ima super fine iglice koje probijaju rupice na koži (kada se dobro radi, onda ne boli), a budući da je koža "ozlijeđena" proizvodi više kolagena koji će joj pomoći da ozdravi. Koža će izgledati svježe i zdravo. Korisnici ostavljaju oduševljene recenzije na internetu te se zaklinju da njihove bore više ne postoje ili da su se smanjile.

Sdara Derma Roller Cosmetic Microdermabrasion, Amazon, 113 kn

Image

3. Jastuk koji drži glavu kako bi se spriječile bore

Ako spavaš s licem u jastuku i ujutro se probudiš s crtama, broj bora se može povećati. Iako ovaj jastuk neće smanjiti postojeće bore može pomoći da se ne stvaraju nove jer je glava na jednom mjestu cijelu noć. Recenzentni su oduševljeni rezultatima. "Nakon dva tjedna korištenja jastuka primijetila sam da je došlo do laganog smanjenja bora ispod očiju i nemam više okomite tragove oko čela", piše jedna recenzentica.

YourFacePillow, Amazon, 468 kn

4. Hidratantna krema s kolagenom

L’Oreal Paris Collagen - krema za lice pruža mega hidrataciju lice, pomažući da se smanji natečenost i "popunjava" bore. Može se koristiti i danju i noću, a puno je jeftinija od sličnih proizvoda na tržištu. Recenzenti kažu da pomaže kod smanjenja malih bora, a koža je glatka.

L’Oreal Paris Collagen Face Moisturizer, Amazon - 60 kn

Image

5. Krema koja usporava starenje kože

Kreme za lice protiv starenja mogu biti prilično skupe, ali se za Olay Regenerist tvrdi da nadmašuje sve skupe marke. Ova krema učvršćuje kožu, smanjuje bore, a pomoću amino-peptida, vitamina B3 i hijaluronske kiseline koža postaje hidratizirana i blistava. Recenzenti potvrđuju njezinu kvalitetu te tvrde da im je koža postala baršunasta, a manje bore su nestale.

Olay Regenerist, Amazon - 148 kn

Image

6. Vitamin C

Tko ne voli dobar serum? Serum od Kiehl'sa sadrži impresivnih 12,5 posto vitamina C, kao i hijaluronsku kiselinu koji pomažu kod smanjivanja bora i povećava glatkoću kože. Kliničke studije pokazuju da poboljšava sjaj i teksturu kože, a čak i smanjuju pojavu bora na čelu nakon četiri tjedna redovitog korištenja. "Moja koža je glatka i blistava samo nakon tjedan dana korištenja", kaže jedna korisnica.

Line-Reducing Concentrate Serum from Kiehl’s, Amazon, 836 kn
7. Vibrirajući valjci s dva nastavka

Jade valjci su trenutno jako popularni i pomoći ovih valjaka koža postaje lijepa. Masažer je dizajniran da potakne cirkulaciju, a dolazi i nastavak za područje oko očiju koji može pomoći kod smanjenja natečenosti. Možeš se čak i rashladiti ako želiš taj efekt. Uz sve to recenzenti kažu da je jako opuštajući, ali i da pomaže kod zaglađivanja bora i smanjenja podočnjaka.

Finishing Touch Flawless Contour Vibrating Facial Roller & Massager, Amazon - 128 kn

Image

8. Maske s iglicama s retinolom

Ove cool, male maske sadrže stotine mikroiglica koje pomažu da sastojci uđu u kožu - dva u jedan. Maske sadrže retinol, peptide i vitamin C, a mogu se koristiti kao tretman protiv bora. Recenzenti tvrde da ne moraju ići na različite tretmane lica nego im je dovoljan ovaj proizvod.

Microneedling Anti-Wrinkle Retinol Patches, Sephora, Amazon - 187 kn

Image

9. Piling za lice s glikolnom kiselinom

Pomoću ovog pilinga mogu se ukloniti mrtve stanice, otvoriti pore, a koža će biti svježa. Sadrži prirodne sastojke kao što su bambus, shea maslac, morska trava, paprena metvica i druge sastojke kako bi koža bila svježa. Također, može pomoći i kod akni! "Imam trideset godina i imam akne. Upotrebljavam ovaj proizvod više od tjedan dana i već vidim promjene", kaže jedna korisnica.

Botanic Tree Glycolic Acid Exfoliating Cleanser, Amazon - 140 kn

Image

10. Krema za područje oko očiju

Mnogi proizvodi protiv starenja zahtijevaju dugu upotrebu prije nego što vide rezultati, ali ovaj proizvod tvrtke EssyNaturals tvrdi da djeluje za samo dvije minute! Krema za oči pruža privremeni učinak stezanja oko očiju, pomažući kod smanjivanja bora ili vrećica oko očiju. Recenzenti su čak i stavili fotografije kako bi pokazali učinak, a postoji čak više od tisuću recenzija u kojima su korisnici oduševljeni.

 EssyNaturals Anti-Aging Rapid Reduction Eye Cream, Amazon - 167 kn

Image