Prirodni odstranjivači make up-a koji skidaju sve, a pritom i osnažuju kožu

Ako imaš osjetljivu i suhu kožu trebala bi birati što nježnije čistače, a najbolji su izbor oni prirodni koji ne sadrže alkohol, sulfate i slične sastojke koji isušuju kožu

Prirodni odstranjivači make up-a koji skidaju sve, a pritom i osnažuju kožu

Sve jako dobro znamo kako je skidanje šminke prije odlaska na spavanje jedan od koraka koje nikako ne bismo trebale preskakati. Želimo li imati lijepu, zdravu i njegovanu kožu, važno je da ju svakodnevno čistimo od šminke, ali i svih ostalih nečistoća koje se tijekom dana skupljaju na licu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Uklanjaju i vodootpornu šminku: Ovo su najbolji odstranjivači make up-a dostupni i na našem tržištu


Pritom je jedan od najvažnijih proizvoda kvalitetan odstranjivač šminke, a na tržištu nam je danas dostupan zaista jako širok asortiman različitih preparata - od mlijeka i losiona pa do ulja i micelarnih otopina. Iako svi ti proizvodi dobro skidaju šminku, oni u svom sastavu često imaju agresivne sastojke koji mogu iritirati osjetljivu kožu lica stoga je prilikom kupnje važno proučiti popis sastojaka.


Osobe s osjetljivom i suhom kožom trebale bi birati što nježnije čistače, a najbolji su izbor oni prirodni koji ne sadrže alkohol, sulfate i slične sastojke koji isušuju kožu.

Važno je napomenuti i kako prilikom odstranjivanja šminke s lica moraš biti vrlo pažljiva i nježna i ne trljati kožu jer bi time mogla izazvati iritacije. Osobito budi oprezna  prilikom skidanja šminke s očiju jer je tu koža vrlo osjetljiva i tanka.

Ako si u potrazi za učinkovitim, a prirodnim rješenjima za odstranjivanje šminke s lica, u nastavku ti otkrivamo koje vrste odstranjivača su najbolji izbor.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Unsplash, Instagram

1/4

Možda će te zanimati

Image
LJUBAV JE PRED VRATIMA

SRETNA 2024.- Horoskopski znakovi koji će pronaći ljubav do kraja ove godine

Image
PROSINAC U KINO DVORANA

Beyoncé, Maria Callas, Orašar i filmski doček nove godine – čarolija ovog prosinca u Cinestaru!