Predstavljamo Polikliniku Milojević

Poliklinika Milojević i portal žena.hr nagrađuju s tretmanom trajne epilacije dlaka

Predstavljamo Polikliniku Milojević

Nakon dugogodišnjeg iskustva u estetskoj medicini, 2005. godine otvorili smo Milo Clinic u Londonu, koja, nakon mnogo godina uspješnoga rada, u ožujku 2011. dobiva sestrinsku Polikliniku Milojević u Zagrebu. U Poliklinici Milojević naš je cilj zaustaviti proces starenja i "vratiti kazaljke na satu"; pomladiti naše pacijente te im pomoći da izgledaju kao što se i osjećaju.

Naša je filozofija jednostavna - primjenom individualnog pristupa, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastojimo oblikovati tretman prema vašim željama.O dr. Nikoli Milojeviću

Diplomirao je medicinu 1995. na Royal Free Hospital School of Medicine u Londonu. Nakon završenog postdiplomskog stažiranja, nastavlja edukaciju te kreće na specijalizaciju iz opće kirurgije u Guy's and St. Thomas' nhs Foundation Trust u Londonu.

shimmer fallback

Tada se preusmjerava na specijalizaciju opće prakse, također u Londonu. Specijalizira na području estetske medicine, ubrzo postaje jedan od najvećih londonskih stručnjaka na tome području, a potom postaje i članom British College of Aesthetic Medicine, njegujući dugogodišnju strast za tim područjem i nastavljajući obiteljsku tradiciju. Naime, još je za vrijeme studija koristio svaki slobodan trenutak ne bi li došao u Zagreb i asistirao svojem ocu, prof. Bošku Milojeviću, doajenu hrvatske estetske kirurgije.

Profesor Boško Milojević bio je jedan od pionira europske estetske kirurgije te se nakon vrlo uspješne karijere u Sjedinjenim Američkim Državama 1967. vratio u Zagreb i revolucionarno otvorio prvu i tada jedinu privatnu kliniku za estetsku kirurgiju, jedinstvenu kako za Hrvatsku tako i za ovaj dio Europe. Bio je jedan od najvećih i najcjenjenijih stručnjaka estetske kirurgije te je dijelio mnoga radna i prijateljska iskustva surađujući s vodećim svjetskim plastičnim kirurzima toga vremena, Ivom Pitanguyjem iz Rio de Janeira i Bobom Flowersom s Havaja. Stoga nije ni čudno da se povijest na neki način ponavlja i da se slični putovi oca i sina sastaju baš u Zagrebu, njihovu rodnom gradu. Naime, dr. Nikola Milojević
Nakon duge i uspješne karijere u Velikoj Britaniji, dr. Milojević se 2009. vraća u svoj rodni Zagreb kako bi ostvario vlastitu životnu ambiciju da u domovini nastavi obiteljsku tradiciju.

Godine 2010. uspješno je položio državni ispit u Ministarstvu zdravstva i tako dobio odobrenje za samostalni rad u Hrvatskoj. U ožujku 2011. Poliklinika Milojević otvara vrata. Sav se taj trud i rad oko otvaranja isplatio, jer je Poliklinika Milojević već sada među najmodernijim anti-aging klinikama u ovom dijelu Europe, s najsuvremenijim tehnikama i tehnologijama.se u Hrvatsku nakon uspješne karijere u Engleskoj, iz želje za nastavkom rada i očuvanjem očeve tradicije, s nadom da će iskustvo stečeno radom u inozemstvu iskoristiti za unapređivanje ove grane estetske medicine u Hrvatskoj.

Dr. Nikola Milojević je, prije povratka u Hrvatsku, pet godina radio za Harley Medical Group kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji. Stekao je golemo iskustvo tretirajući i do 40 pacijenata dnevno te učinivši više od 20.000 zahvata botoxom i filerima.

Godine 2005. otvara svoju poznatu Milo Clinic u Londonu (Harley Street), posvećenu nekirurškoj estetici. Tim radom stekao je velika priznanja te je kao vrhunski stručnjak u svojem području često gostovao u mnogim televizijskim emisijama i stručnim časopisima.

Britanski list The Daily Express dodijelio mu je titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.