Personalizirana kozmetika je budućnost beauty industrije: Izdvojile smo nekoliko brendova koji nam tu uslugu nude već sada

Šampon stvoren samo za tvoju kosu ili ruž savršene nijanse zvuči odlično, evo kako u nekoliko klikova doći do njih

Personalizirana kozmetika je budućnost beauty industrije: Izdvojile smo nekoliko brendova koji nam tu uslugu nude već sada

Iako u ponudi možemo pronaći vrlo širok raspon proizvoda za njegu lica i tijela, ali i makeup-a, nekako nam se čini da smo uvijek u potrazi za proizvodom koji će još bolje odgovarati našim potrebama. Naš problem prepoznale su beauty kompanije koje su odgovorile proizvodnjom personalizirane kozmetike

Image

Pronašle smo deset odličnih proizvoda za umivanje lica koji će u potpunosti izmijeniti tvoju beauty rutinu


Sada možeš točno izabrati ono što tražiš od proizvoda i izbjeći vječnu potragu za idealnim preparatom. Proizvodi se pripremaju i kombiniraju samo za tebe i tako nastaje šampon ili maskara koja savršeno odgovara tvojim potrebama. Svaki sastojak prilagođen je tvojoj volji i tako možeš biti sigurna da točno znaš što stavljaš na svoje tijelo. 

Ovo je veliki korak prema naprijed u personaliziranoj kozmetici, no neke kompanije otišle su još jedan korak naprijed i polako počele testirati proizvodnju preparata koji su formulirani prema tvom genetičkom kodu. Iako je ova tehnologija još u fazi testiranja, možemo zamisliti kako će jednoga dana odlično funkcionirati. 

Dok takva tehnologija ne postane uobičajena, zakorači u budućnost odabirom nekih od navedenih proizvoda koji zasad ne mogu prepoznati tvoj genetički kod, ali mogu zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe. 

Function of beauty

Imaš plavu kovrčavu kosu koja je suha na krajevima, a masna uz tjeme i nikako ne možeš pronaći šampon koji ti savršeno odgovara? UpoznajFunction of beauty, kompaniju koja će ti omogućiti da sama složiš svoj šampon i regenerator. Jednostavno ispuni kratku anketu na službenoj stranici, odaberi boju i miris proizvoda i tvoj savršeni šampon dolazi na adresu. Svi proizvodi su cruelty-free i 100% veganski, ne sadrže sulfate i parabene. Posebno nam se sviđa što uz bočicu proizvoda dobiješ i naljepnice kojima još više možeš personalizirati svoj šampon ili regenerator. 

Minimal Chic

Minimal Chic je domaći brend prirodne kozmetike nudi potpuno individualiziranu kozmetiku koja je prepuna hladno prešanih biljnih ulja i maslaca, kemotipiziranih eteričnih ulja, hidrolata i raznih aktivnih komponenti. Jednostavno objasni svoje probleme i potrebe i Minimal Chic stvara proizvod za tebe. Bilo da trebaš serum za lice ili ulje za sunčanje, sigurno ćeš dobiti proizvod visoke kvalitete koji će ti savršeno odgovarati. 

BITE Beauty

Priznaj, koliko nijansi crvenog ruža već posjeduješ, a još uvijek nisi pronašla savršenu? Možda ti u potrazi može pomoći BITE. Ova kompanija stvorit će tvoj idealni ruž. Osim što biraš nijansu, možeš izabrati i teksturu, miris i postojanost. Za svaku narudžbu se pigmenti miješaju posebno tako da će tvoj ruž biti zbilja unikatan.

Eyeko

U ponudi danas možemo pronaći ogroman broj različitih maskara, ali nekako nam se čini da nikada ne možemo pogoditi onu koja nam odgovara teksturom i ima četkicu kojom najlakše nanosimo proizvod. Rješenje je Eyeko maskara koju možeš u potpunosti prilagoditi svojim potrebama. Osim što možeš izabrati četkicu i teksturu maskare, možeš odlučiti želiš li normalnu ili vodootpornu verziju. 

Scent trunk

Scent trunk pomoći će ti da stvoriš jedinstvenu kombinaciju mirisa i napokon pronađeš svoj statement parfem. Spoji neke od nekonvencionalnih mirisa ili napravi onaj sličan omiljenom, ali dodaj ono nešto što nedostaje, sloboda je potpuno tvoja. Osim personaliziranih mirisa, stručnjaci Scent trunka svake sezone rade popis mirisa koji su popularni u tom trenutku, a inspiriraju se prirodom, popularnom kulturom, umjetnošću te trendovima u hrani i putovanju. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.