Ovog su ljeta nježne pastelne i cvjetne manikure apsolutni hit sezone

Nježne, svijetle boje nisu zavladale samo našim odjevnim kombinacijama već ih ovog ljeta nosimo i na rukama. Trenutni hit u svijetu manikura su nokti ukrašeni motivima cvijeća, pastelnih nijansi i apstraktnih motiva u istim tonovima

Ovog su ljeta nježne pastelne i cvjetne manikure apsolutni hit sezone

Pastelne boje, cvjetni uzorci, nježni prizori oblaka - sve su to trenutno tražene dizajnerske ideje u svijetu ukrašavanja noktiju. Dok zimi volimo nositi zagasite i crvene nijanse lakova za nokte, ljeto nam svake godine donosi nove ideje i inspiraciju za eksperimentiranje s manikurom. Iako se čini kako nema što sve već nismo isprobale, nail artisti nas ipak uspiju iznenaditi svojim umijećem, inovativnim pristupom i finalnim rezultatom. 


U rukama stručnjaka naši nokti tako postaju prava mala remek-djela, a ove su godine posebno tražene manikure u nježnim tonovima pastelnih boja, prirodnog izgleda i cvjetnih motiva. Uz to, trenutno dizajneri naginju nošenju kratkih i poludugih noktiju, koji izgledaju prirodnije i praktičniji su za održavanje od dugih. 


Pronašle smo odlične lakove za nokte koji ti mogu pomoći da si sama napraviš pravu proljetnu manikuru u ovom stilu, a izdvojile smo i par inspirativnih manikura s Instagrama kakve bismo i same voljele imati. Fokus je na nježnosti koja je spojena s elegancijom i razigranošću te igri boja i uzoraka. Od oblaka, tratinčica, lavande pa sve do zalazaka sunca - evo što se ove godine nosi na noktima. 


A evo i lakova za nokte poznatih brendova s kojima možeš i ti stvoriti neki sličan look. 

Essie lak za nokte Tart Deco - 67 kuna

Image


(Foto: Essie)

Essie Birthday Girl Glitter lak - 67 kuna

Image


(Foto: Essie)

Essie lak Mint Apple Candy - 67 kuna

Image


(Foto: Essie)

OPI Mexico City lak za nokte - 117 kuna

Image


(Foto: OPI)

OPI Neo-Pearl lak za nokte - 117 kuna

Image


(Foto: OPI)

OPI nijansa Infinite Shine - 125 kuna

Image


(Foto: OPI)

Diego Dalla Palma lak - 90 kuna

Image


(Foto: Douglas)

Douglas linija lakova za nokte - 30 kuna

Image


(Foto: Douglas)

Claudia Schiffer Artdeco lak za nokte - 89 kuna

Image


(Foto: Douglas)

ArtDeco lak za nokte - 69 kuna

Image


(Foto: Douglas)