Ovi parfemi po mišljenju stručnjaka najbolji su ženski mirisi ikada stvoreni: Imaš li i ti koji u svojoj kolekciji?

Obožavamo parfeme, a osobito su nam dragi oni koji odišu ženstvenošću, senzualnošću i svježinom. Donosimo ti listu deset slavnih parfema koje mnogi proglašuju najboljim ženskim parfemima svih vremena. Neke od ovih bočica mogle bi te i iznenaditi, a neke vjerojatno već i imaš u svojoj kupaonici.

Ovi parfemi po mišljenju stručnjaka najbolji su ženski mirisi ikada stvoreni: Imaš li i ti koji u svojoj kolekciji?

Svaka žena zna najslavnija imena parfema koji već godinama i generacijama oduševljavaju pripadnice nježnijeg spola. Neke su nosile i naše bake, pa mame, a sada ih nosimo mi - takve parfemske kreacije ne poznaju granice i uvjerljivo dokazuju kako za pravi miris hirovi mode i trendovi ne postoje. Miomirsini spojevi i formule itekako mogu biti bezvremenski uspješni. 

Teško će se svaka žena složiti koji su to najbolji ženski parfemi na svijetu, ali zato su tu eksperti koji su sastavili listu najuspješnijih i najmirisnijih parfema svih vremena i iznenandit ćeš se, ali na njoj se ne nalazi slavni Chanel No.5. Iako je taj parfem iznimno popularan, smatra se da nije dovoljno profinjen te da je njegova formula zapravo prejednostavna. 

No, zato ti mi donosimo popis deset ženskih parfema koji oduševljavaju naše nosnice, a uvršteni su i na listu najkvalitetnijih ženskih parfema u povijesti. Možda si neke od njih već isprobala na vlastitoj koži, a možda neke tek budeš - u svakom slučaju smo sigurne da ćeš se inspirirati za kupnju. 

Twilly d'Hermes Eau Poivree - 459 kuna

Image


Giorgio Armani Si - 845 kuna

Image


Gucci Bloom - 575 kuna

Image


Guerlain Bloom of Rose - 495 kuna

Image


Dolce & Gabbana Light Blue Sun - 415 kuna

Image


Estee Lauder Bronze Goddess - 599 kuna

Image


Chloe L'Eau Eau de Toilette - 499 kuna

Image


Narciso Rodriguez For Her - 540 kuna

Image


Black Opium Neon - 465 kuna

Image


Lancome La Vie Est Belle Intensement - 559 kuna

Image