Otkrivamo ti najpopularnije boje za kosu ovog proljeća!

Ima tu ideja za plavuše i brinete, ali i crvenokose...

Otkrivamo ti najpopularnije boje za kosu ovog proljeća!

I dok čekamo da i ovi posljednji trzaji zime dođu kraju, naše misli okreću se toplijim danima i trendovima koji će pratiti dolazak novog godišnjeg doba. Obradili smo modne trendove, makeup, pa čak i frizure, no nismo se još dotakli boja za kosu.

Svaka nova sezona donosi nove trendove i kada su boje za kosu u pitanju - a u narednim mjesecima nosit će se predivne boje među kojima će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe...

Pogledaj koje će boje biti najpopularnije ovog proljeća...

1. Topla plava boja

Do sada su nekako popularnije bile hladni plavi tonovi, a sada se to mijenja i kosa dobiva toplinu i zlaćani sjaj. Za proljeće nosi se čak i kombinacija hladne baze i nešto toplijih tonova što je idealno za sve koji žele postepeno prijeći iz jedne u drugu varijantu.


2. Bakreno crvena

Ako volite crvenu kosu ili naprosto želite veliku promjenu - odlučite se za bakreno crvenu! Za koju točno varijantu (kojih zaista ima puno - ružičasta bakrena, zlatno bakrena, tamnija bakrena...) da se odlučiš? To dogovori s frizerom koji će ti znati preporučiti najbolju verziju za tvoj ton kože.


3. Topla smeđa s pramenovima

Ako imaš smeđu kosu, zašto je ne bi malo osvježila i dala joj novu dimenziju sa svjetlijim pramenovima. Sve je dozvoljeno od tek diskretnih tek dvije tri nijanse svjetlijih pramenova do gotovo plavih.


4. Pastelne boje

Kosa u duginim bojama je trend za koji nitko nije očekivao da će se tako dugo zadržati. Već nekoliko sezona je tu, a ne odlazi niti ovog proljeća! Favoriti za ovu godinu su ružičasta i plava, no i sve druge pastelne nijanse su dobrodošle - pa čak i njihova kombinacija.


5. Tamni korijeni

Da, tamni korijeni vraćaju se u modu (opet), bez obzira na to što ti svi tvoji instinkti govore da bi ipak možda trebala posvijetliti te izrasle korijene u skladu s ostatkom kose. Zaboravi na to - jer mnoge žene čak farbaju korijene da budu tamni. Uostalom ovo je idealna frizura kad želiš malo uštedjeti na frizeru - pa naprosto pustiš da se vidi prirodni korijen.
6. Intenzivne tamno smeđe i crne nijanse s dimenzijom

Još jedna klasika koja nikada ne izlazi iz mode! Iako ove godine stručnjaci za kosu savjetuju dodavanje gotovo neprimjetnih pramenova, tek jednu nijansu svjetlije što će kosi dati dodanu dimenziju i sjaj.