Jednostavno, a moćno

Ako netko zna, to je ona: Otkrivamo ti beauty rutinu Victorije Beckham

Victoria Beckham zna kako održati blistavu put i prevenirati bore, no iznenadit ćeš se kada vidiš koliko je njezina beauty rutina jednostavna

Victoria Beckham
Foto: Profimedia.hr

Ikona stila, žena za koju kažu da se nikada ne smije i zaista, teško je pronaći fotografiju na kojoj ovoj bivšoj Spajsici vidiš zube, ima iznenađuje jednostavnu beauty rutinu. Kada je o ljepoti riječ, pomislile bismo da jedna od najpoznatijih Britanki ima vrlo kompleksnu rutinu i drži se rigoroznih pravila. Istina, s apsolutnom disciplinom pristupa njezi kože, ne preskače ništa, no pojednostavila je njegu maksimalno.

U showbussinesu i modi provela je većinu života, isprobala sve što je dostupno na tržištu kada je riječ o preparativnoj i dekorativnoj kozmetici, stvorila svoju kozmetičku liniju pa se na koncu odlučila za metodu - što jednostavnije to bolje. A da bi bilo jednostavno, mora biti učinkovito.

Image
Nostalgija na najjače

Spajsice se vraćaju s novim singlom nakon dugih 14 godina! Evo što za sada znamo

"Tijekom godina naučila sam koji sastojci djeluju na mojoj koži. Volim koristiti moćne formule koje sadrže aktivne sastojke poput hijaluronske kiselne i niacinamida", rekla je Posh za Glamour.

U nastavku ti otkrivamo beauty rutinu Victorije Beckham.

Serum - sveti gral

"Serum koji sadrži nacinamid, hijaluronsku kiselinu, vitamin E i maslinovo ulje nešto je što koristim obvezno i ujutro i navečer. Štiti od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, ali i plavim zračenjem kojim smo izložene dok sjedimo pred računalom ili surfamo na smartphoneu", kaže za spomenuti portal Victorija.

Kockice leda

"Jutro počinjem tako što se umijem jako hladnom vodom kako bih se riješila otoka na licu i podočnjaka. Ovaj trik otkrila mi je moja kozmetičarka. Naučila me da lice tretiram kockicama leda, no većinu jutara to činim hladnom vodom", otkriva Beckham.

Eksfolijacija

"Redovito koristim super nježno sredstvo za eksfolijaciju zbog kojeg mi je koža blistava i zategnuta", objašnjava Posh. Koristi ga doslovce na dnevnoj bazi, a rezultat se vidi i na ovoj fotografiji.

Hidratantna krema

Ključna stvaka u beauty rutini Victorije Beckham je kvalitetna hidratantna krema koju nanosi ujutro i navečer na očišćenu kožu lica, vrata i dekolteta. Osim izvana, kožu hidrira i iznutra, unosom tekućine. Za dan koristi toniranu hidratantnu kremu kako i izbjegla puder.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.