A dragi su i ženama

Odabrali muškarci: Ovo su im najprivlačniji ženski parfemi

Puno je parfema na tržištu, no ovo su ženski mirisi koje muškarci jednostavno obožavaju

Parfem
Foto: Profimedia.hr

Svaki parfem poseban je na svoj način, a hoće li nam se svidjeti ili ne, ovisi o tome kakve mirise preferiramo. Muškarci vole žene koje dobro mirišu, a istraživanja su pokazala da postoje određeni mirisi i parfemi koji ih posebno privlače. Muškarci su tako odabrali parfeme koje smatraju najdražima. 

Neke od top ženstvenih i seksi mirisa koji muškarce najviše izluđuju otkrivamo ti u nastavku.

Christina Aguilera By Night

Vrlo zavodljiv, orijentalno-cvjetni miris.  Parfem se otvara akordima mandarine, frezije i crvene jabuke, dok je srce sačinjeno od cvijeta vanilije. Bazu čine amber i vanilija.

Marc Jacobs Daisy

Cvjetno drvenasti miris. Voćne note jagode, zelena aroma lišća ljubičice i iskričavi crveni grejp. Srce je sačinjeno od opojne gardenije, nježne ljubičice i latica jasmina. Bazu čini bijelo drveće, vanilija i mošus koji daju puderastu mekoću.

Chloé by Chloé

Ova orijentalno cvjetna kompozicija uključuje božur i freziju u visokim notama, ružu, magnoliju i đurđicu u srcu, a baza je sačinjena od cedra i ambera.

DKNY Be Delicious Fresh Blossom

Voćno-cvjetni miris. Sačinjen je od iskričavih akorda grejpa umikasnog s laticama ruže i jasmina, miriše poput proljeća – svježe, poletno i energično.

Giorgio Armani Armani Code Femme

Orijentalni miris. Ovaj je parfem izgrađen na harmoniji cvijeta naranče sa svježom začinskom notom đumbira i tople sandalovine.

Christian Dior Miss Dior Absolutely Blooming


Ova cvjetno-voćna kompozicija sadrži tri sloja: crveno bobičasto voće, ružu i božur te bijeli mošus.

Thierry Mugler Womanity

Voćno drveni miris.  Središnji je motiv smokva kao simbol ženstvenosti. Različite ženske osobine poput nježnosti, cjelovitosti i senzualnosti miris izražava kroz odvažne, izražene mirisne kontraste u kojima se slatkoća i sočnost svježih plodova smokve susreću s drvenastom elegancijom njezina lišća i stabla. Neočekivana nota kavijara čitavoj kompoziciji daje jedinstvenu, pikantnu dimenziju.