Od Meghan Markle do Rihanne: Evo koje parfeme obožavaju slavne dame

Ako još uvijek nisi pronašla svoj savršen miris, možda ti omiljeni parfemi slavnih dama mogu biti inspiracija

Od Meghan Markle do Rihanne: Evo koje parfeme obožavaju slavne dame

Gotovo svaka žena zna da odabir savršenog mirisa nije jednostavan. Puno nas je provelo godine i godine isprobavajući stotine parfema, od testera i, samo kako bi pronašle onaj svoj najdraži miris, miris koji će druge podsjećati baš na tebe. I kada ga jednom pronađemo, taj parfem ponosno stoji na našoj polici, a mi iznova i iznova kupujemo nove bočice. 

Image

Miris luksuza: Ovo su najskuplji parfemi na svijetu u 2020. godini


I iako definitivno nije najvažnija stvar na svijetu, svi volimo lijepo mirisati, a i izbor parfema može puno toga otkriti o osobi koja ga nosi

Ako si se ikad pitala kako mirišu neke od najpoznatijih žena na svijetu i kojim parfemima su vjerne već godinama, pronađi odgovor u nastavku. Uostalom, ako još uvijek nisi pronašla svoj savršen miris, možda ti parfemi ovih slavnih dama mogu poslužiti kao inspiracija.  

Meghan Markle


Meghan Markle obožava mirise u toj mjeri da ne izlazi iz kuće bez parfema na sebi. Kako je rella jednom prilikom u intervjuu za Express, obožava nekoliko mirisa, ali među omiljenima joj je Jo Malone Wild Bluebell.


shimmer fallbackJo Malone Wild Bluebell, 935 kn (100 ml)

Victoria Beckham


Ako si se ikada pitala koje su tajne ljepote Victorije Beckham, definitivno je počni pratiti na Instagramu. Poznata je po tome što redovito dijeli svoje beauty navike i rutine, pa je tako jednom prilikom otkrila i svoj najdraži parfem, a radi se Vilhelm Parfumerie Room Service.


shimmer fallback


Vilhelm Parfumerie Room Service, 1600 kn (100 ml)

Chrissy Teigen


Iako većina ljudi misli da zvijedze nose super luksuzne mirise o kojima ostali smrtnici mogu samo sanjati, najdraži parfem Chrissy Teigen poprilično je mainstream, a radi se o poznatom parfemu Dior Hypnotic Poison.

shimmer fallback


Dior Hypnotic Poison, 830 kn (100 ml)

Kate Moss


U intervjuu za Evening Standard, Kate Moss otkrila je da obožava parfeme, ali i da je jedan od njezinih najdražih, većini cjenovno pristupačan Clarins Eau Dynamisante

shimmer fallback


Clarins Eau Dynamisante, 370 kn (100 ml)

Emma Stone


Prema australskom Vogueu, Emma Stone obožava ženstveni miris parfema Chanel Gardénia, 'koji nosi svugdje sa sobom'. 


shimmer fallback


Chanel Gardénia, 1130 kn (75 ml)

Margot Robbie


U intervjuu za Marie Claire, Margot Robbie objasnila je da je njezina ljubav prema parfemu Calvin Klein Deep Euphoria vječna: "Kad sam bila mlađa nikad nisam koristila parfeme. Samo bih ubacila malo ulja lavande na kosu i to je to. Ali prije nekoliko godina, isprobala sam Calvin Klein Deep Euphoria i ostala mu vjerna. Cvjetnog je mirisa, ali ženstven je i nije prejak, tako da ga mogu nositi svaki dan."


Calvin Klein Deep Euphoria, 849 kn (100 ml)

Rihanna


Priča se da Rihanna najbolje miriši u cijelom Hollywoodu, a ako je vjerovati glasinama, pjevačica je velika obožavateljica parfema Kilian Love, Don't Be Shy.


shimmer fallback


Kilian Love Don't Be Shy, 1840 kn (50 ml)

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.