Dvije nove kozmetičke nordijske linije s prirodnim sastojcima koje želimo

Sweet Ginger Flower i One Drop linija noviteti su iz danskog veganskog brenda Urtekram

one drop linija (6).jpg

Liniju Sweet Ginger Flower odlikuje nova formula s čak 99 do 100 % prirodnih sastojaka. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane. Linija sadrži iduće proizvode:

Šampon protiv peruti Sweet Ginger Flower        

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Šampon sadrži 100% prirodne sastojke, a njegovi dragocjeni sastojci pomažu u borbi protiv peruti te uspostavljaju zdravu ravnotežu kose i tjemena. Formula s vitaminom E i eteričnim uljima dodatno osvježava i osigurava aromaterapijski tretman njege za kosu.

shimmer fallback

Regenerator protiv peruti  Sweet Ginger Flower

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje.  Regenerator sadrži 100% prirodne sastojke,  a njegovi dragocjeni sastojci pomažu u borbi protiv peruti te uspostavljaju zdravu ravnotežu kose i tjemena. Formula s vitaminom E i eteričnim uljima dodatno osvježava i osigurava aromaterapijski tretman njege za kosu.

Gel za tuširanje Sweet Ginger Flower

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Gel za tuširanje sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja njeguju, čiste i ostavljaju mekan osjećaj na koži.

shimmer fallback

Losion za tijelo Sweet Ginger Flower     

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Losion za tijelo sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja njeguju, hidratiziraju i ostavljaju mekan osjećaj na koži.

Sapun tekući Sweet Ginger Flower

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Tekući sapun za ruke sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja čiste i osiguravaju da koža ruku ostane hidratizirana i mekana.

Krema za ruke Sweet Ginger Flower 

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Krema za ruke sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja njeguju i osiguravaju da koža ruku ostane hidratizirana i mekana. Izuzetno je hranjiva i brzo se upija.

ONE DROP LINIJA

shimmer fallback

Liniju One Drop odlikuje koncentrirana formula do 100 % prirodnih sastojaka koja zahtjeva manju ambalažu i troši manje vode. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane.

Koncentrat gela za tuširanje od limuna i vanilije 

Liniju One Drop odlikuje koncentrirana formula do 100 % prirodnih sastojaka. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane.

Koncentrat gela za tuširanje od breskve

Poštujete planet i svoju kožu!

shimmer fallback

Urtekram One Drop linija tretira planet s poštovanjem koristeći koncentriranu formula koja zahtjeva manju ambalažu i troši manje vode. Kompaktna bočica od 100 mililitara osigurat će vam 40 tuširanja,  isto koliko i konvencionalni gel za tuširanje u pakiranju od 400 mililitara.  Zahvaljujući revolucionarnoj koncentriranoj formuli tijekom tuširanja je dovoljno koristiti samo pola žličice One Drop koncentrata. Osvježavajuća aroma breskve i 100% prirodni sastojci osvježavaju, čiste i hidratiziraju vašu kožu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.