APSOLUTNI FAVORITI

Izdvojile smo pudere za zrelu kožu koje žene obožavaju

Izdvojile smo dobre pudere za zrelu kožu po raznim cijenama. Neki su drogerijski, dok ćeš druge morati potražiti online i izdvojiti više novca. Postojani su I imaju hranjive sastojke

puderi
Foto: Profimedia.hr

Nije svejedno koji proizvod koristiš u svojoj beauty rutini. Znamo da su neke žene godinama vjerne određenoj maskari, sjenilu ili puderu, no zrela koža zahtijeva adekvatan korektor i puder koji će hidratizirati kožu te prekriti nesavršenosti. Dobro je odabrati korektor ili puder koji ujednačuje ten, a uz to sadrži hranjive sastojke poput C I E vitamina. Pritom volimo postojane proizvode lagane teksture bez osjećaja težine I zatezanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

’Kako starimo, koža se lakše isušuje i često imamo više finih linija i bora što znači da se višak šminke može taložiti’’, kaže vizažistica Rachel Goodwin za portal People. To nije zdravo za kožu niti lijepo izgleda. Svaka koža, a poglavito zrela, treba hidrataciju prije nanošenja šminke. Pri odabiru podloge treba, kao što smo već rekle, birati proizvode s hidratantnim sastojcima koji istovremeno pružaju hidrataciju, sjaj I prirodni finiš.

Na tržištu je danas dostupno bezbroj pudera pa je nekad teško odabrati pravi. Ipak, da bismo ti olakšale izbor, izdvojile smo devet favorita za svaki džep. Ima tu drogerijskih, ali I pudera luksuznih brendova, a proizvodi su nabrojani od najjeftinijeg do najskupljeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, na tržištu se nude i puderi skuplji od 63 eura, no nastojale smo načiniti popis koji će većini biti cjenovno prihvatljiv. Prouči ga – možda nađeš (novog) favorita!

1/10