VAŽAN KORAK

Zaštiti kosu od topline prije stiliziranja - izdvajamo najbolje proizvode

Ulja i sastojci koji vlaže kosu, osiguravaju mekšu i sjajniju kosu, a najvažnije od svega je što će ti kosa od ovih proizvoda biti sačuvana od pucanja i lomljenja

njega kose
Foto: Shutterstock

Iako svi znamo koliko je to štetno, rijetko koja žena se može oduprijeti korištenju uređaja za oblikovanje kose poput fena, pegle za kosu, figara i drugih uvijača. Iako uz pomoć svega toga postižemo željeni efekt, kosu bi trebalo što rjeđe tretirati pomagalima koji koriste toplini. Prekomjerno izlaganje kose toplini može dovesti do različitih oštećenja kose, poput suhoće, lomljenja, beživotnosti i gubitka sjaja. Ako si ipak sklona tretiranju kose toplinom, obavezno posegni za proizvodima za zaštitu kose od topline koji pomažu u minimiziranju štete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabir pravog proizvoda i pravilna upotreba mogu značajno smanjiti rizik od oštećenja kose, a mi ti u nastavku izdvajamo naše favorite! Neki od njih cjenovno su jako prihvatljivi, pa ako ne želiš izdvajati novac za još jedan proizvod u tvojoj kolekciji, odvoji barem dva do tri eura. Nakon nekoliko tjedana ćeš vidjeti koliko ti kosa izgleda zdravije, a na dodir će biti puno glađa.

Proizvodi za zaštitu kose od topline

Proizvodi za zaštitu kose uglavnom dolaze u obliku sprejeva koji imaju raspršivač što omogućuje da se ravnomjerno nanesu duž svih vlasi, s fokusom na vrhove kose. Ulja i sastojci koji vlaže kosu osiguravaju mekšu i sjajniju kosu, a najvažnije od svega je što će ti kosa biti sačuvana od pucanja i lomljenja. Jako je bitno da ne zaboraviš nanijeti proizvod za zaštitu od topline svaki put prije sušenja ili oblikovanja kose toplinom. Zdraviji i sjajniji izgled kose je zagarantiran!

Image
LIJEPA KOSA

Ne možeš izdvojiti novac za popularni Dyson Airwrap? Pronašli smo jeftinije, dostojne zamjene

Postoji nekoliko vrsta proizvoda za zaštitu kose od topline, a najčešće su u formi sprejeva koji su zahvalni zbog svoje praktičnosti. Obično dolaze u bocama s raspršivačem, što omogućuje kontrolirano i ravmomjerno nanošenje. Također, postoje i hidratantni leave-in regeneratori i losioni koji odlično odgovaraju kod guste i suhe kose.

Olaplex NO.9 bond protector - 28,95 €

Image
1/6