LIJEPA KOSA

Ne možeš izdvojiti novac za popularni Dyson Airwrap? Pronašli smo jeftinije, dostojne zamjene

Dyson Airwrap već je godinama najpopularniji alat za oblikovanje kose, ali visoka cijena čini ga pomalo nepristupačnim. Za tebe smo izdvojili nekoliko kvalitetnih i jeftinijh uređaja

frizura.PNG
Foto: Profimedia.hr

Nije sporno da je Dyson Airwrap jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose na tržištu. Od ostalih uvijača ga izdvaja to što ima funkciju istovremenog sušenja i oblikovanja kose pomoću tehnologije koja smanjuje mogućnost njenog oštećenja. Ako ne želiš izdvajati oko 550 € za njega, postoje i odlične, pristupačnije alternative za ovaj popularni uređaj!

Ono što je zajedničko svim ovim uređajima, jest da u isto vrijeme suše i oblikuju kosu. Izvrstan su izbor za one koji ne idu kod frizera, a ne mogu izdvojiti previše vremena oblikovanju kose i u potrazi su za kopijom popularnog Dyson Airwrap uređaja.

Shark Flexstyle 5 u 1

Jedan od najpopularnijih Dyson Airwrap "duplića" definitivno je Shark Flexstyle 5u1. Baš poput Dysona, uz njega dolaze razni nastavci – običan nastavak za sušenje kose, dva nastavka za uvijanje kose, te dvije četke za feniranje. Shark Flexstyle također dolazi u kompletu s difuzorom, pa je pogodan za one koji imaju kovrčavu kosu. Shark posjeduje iste funkcije kao Airwrap – tri jačine sušenja, tri razine topline i dugme za hladan zrak. Kod ovog uređaja specifično je to što se tijelo fena može okrenuti pod određenim kutem, što svakako olakšava sušenje.

Iako je upola jeftiniji od Dysona, mnogi influenceri smatraju da je dostojna zamjena za Airwrap. Neki korisnici također navode da im je draži od Dysona jer je ima "jače" djelovanje na kosu, stoga brže mogu napraviti frizuru.

REVLON Salon 2 u 1

Ova četka istovremeno suši kosu i pruža joj volumen, a zahvaljujući ionskoj tehnologiji, kosa zadržava sjaj. Prije upotrebe kosu je potrebno dobro osušiti ručnikom kako bi oblikovanje i sušenje bilo brže. Može se kupiti za 71,54 eura, što je svakako puno jeftinije od viralnog Dysona. Inače je dostupna u brojnim online trgovinama, pa svakako prije kupnje provjeri gdje je najpristupačnija!

Image
Foto: Screenshot elipso.hr

Remington AS800

Još jedan uređaj koji u isto vrijeme odrađuje dva posla, te dolazi uz tri nastavka. Također ga možeš pronaći na brojnim web stranicama po cijeni od 35.99 ili 27.99€.

Image
Foto: Screenshot elipso.hr

T3 AireBrush Duo

Ovaj uređaj dolazi u kompletu s okruglom i klasičnom ravnom četkom. Ima tri postavke brzine i pet postavki topline te se upotrebljava na vlažnoj kosi. Uređaj se može naručiti putem po cijeni 189.99$.

Image
SVIJET LJEPOTE

Proljeće u punom jeku - pastelne boje i sjajna kosa u Kalmar Hair & Skin Boutique-u