Poput eliksira mladosti

'Skidaju' godine: 5 frizura koje provjereno pomlađuju i vraćaju sjaj kosi

Odabir prave frizure može ti vizualno 'skinuti' nekoliko godina. Ne brini, u zrelim godinama nisi osuđena na staromodne kratke frizure, a s ovim frizurama teško da ćeš pogriješiti

profimedia-0230897813.jpg
Foto: Profimedia.hr

Starenje je sasvim normalan i prirodan proces. Promjena koje ti se događaju treba prigrliti, a ne ih se stidjeti. Sazrijevamo, učimo i mijenjamo se, a to se postupno vidi i na našoj koži. Pojavljuju se bore koje bi trebala prigrliti jer su one oličenje životnog iskustva i svega onoga što si prošla. Unatoč svim blagodatima starenja mnoge žene ipak traže načine kako vizualno izgledati mlađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Sve o najpopularnijoj frizuri

Šest najčešćih pogrešaka pri odabiru bob frizure i profesionalni savjeti kako ih izbjeći

Na izgled nam utječe i frizura, a puno se žena nakon četrdesete pita kako osvježiti frizuru i kako vizualno 'skinuti' godine. Nema u toj želji ničeg lošeg sve dok je tebi ugodno. Uz to, ne moraš cijeli život nositi istu frizuru ni sijede ako to ne želiš.

Pa ako si u nedoumici kakvu frizuru odabrati, a uz to imaš tanku kosu, u nastavku ti otkrivamo pet top frizura za žene nakon četrdesete. Jasno, možeš ih 'isfurati' i ranije i vjerujemo da nećeš pogriješiti. One su eliksir mladosti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koje to frizure vizualno pomlađuju? Provjeri u nastavku!

POGLEDAJ VIDEO: Kako tretmani s hijaluronskom kiselinom pomlađuju kožu?

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.