Favorit za brzo tamnjenje

Ovaj maslac za sunčanje toliko je popularan da za njega postoji lista čekanja

Misija kupnje ovog maslaca čini se gotovo pa nemoguća jer već tjednima nestaje s polica trgovine brzinom munje. U tolikoj mjeri da za njega kod nas postoji i lista čekanja

arturo-rivera-9J2yHuHK7Ac-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Počeo je srpanj, a s njime i službeni početak sezone ljetovanja. Za mnoge žene to znači i sezona sunčanja te postizanje privlačnog preplanulog tena.

Image

Do brončano preplanule puti, ali i zdrave kože, uz neki od ovih 10 proizvoda za brže tamnjenje

Bez obzira jesi li već na moru, odbrojavaš li dane do izležavanja na plaži ili ćeš ljeto provesti kod kuće, a ne želiš se odreći brončane boje - proizvodi za brzo tamnjenje apsolutni su 'must have', posebno jer lako 'hvatanje boje' ne uspijeva baš svakome.

Image
Foto: Unsplash

A kao i svake godine, na tržištu se nameću određeni favoriti. Od bogate ponude ulja, marmelada i losiona za sunčanje, ovog ljeta pažnju nam je privukao jedan maslac.

U pitanju je Bronzao au Cacao maslac za sunčanje. Ovaj maslac za brzo tamnjenje dolazi u kutijici od 100 ml, a kod nas se može kupiti u verziji Extra Dark za cca 85 kn i Classic za cca 80 kn.

Image
Foto: Promo

Sudeći po recenzijama na internetu i društvenim mrežama, izrazito je guste teksture, ima prekrasan miris i ostavlja jaku i predivnu egzotičnu preplanulost, no nema zaštitni faktor, stoga je uz njega iznimno važno koristiti i kvalitetnu kremu za sunčanje.

Međutim, kako pišu članice popularne Facebook grupe Ženski recenziraj, misija kupnje ovog maslaca čini se gotovo pa nemoguća jer već tjednima nestaje s polica trgovine brzinom munje. U tolikoj mjeri da za njega postoji i lista čekanja.

Je li u pitanju samo još jedan hype ili ovaj maslac zaista zaslužuje titulu favorita među proizvodima za brzo tamnjenje, morat ćemo same saznati i dočekati ponovni povratak popularnog proizvoda u trgovinu.