SASVIM KRATKO ILI RETRO

Ove trendi frizure savršene su za ljeto pred nama - koju bi izabrala?

Ako već jedva čekaš najtoplije i najopuštenije godišnje doba baci pogled na prelijepe trendi frizure koje će obilježiti ovu sezonu

Ljetni trendi frizure
Foto: profimedia.hr

Od ljeta nas dijeli još samo nekoliko tjedana i mnoge od nas već ga s nestrpljenjem očekuju. Ljeto znači opuštanje, godišnji odmor, putovanja i mnogo zabave. U skladu s tim, vrijeme je i da s ljetnom vibrom uskladimo i svoje outfite, ali i styling. Mnoge se žene baš u tjednima uoči ljeta odlučuju na drastičnu promjenu frizure – biramo tako svjetlije nijanse, ali i kraće rezove. Ovog ljeta prevladavat će pet trendova – od vrlo kratke kose, do kombinacije retro fudbalerke i raskošnih valova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVE JE MOGUĆE

Trik za postizanje najraskošnijeg volumena - i za tanku kosu

Uz pet trendi frizura, tu će biti i jedan sad već gotovo stalni trend: naime, kao i prethodnih godina, in će i dalje biti beach waves, ležerna i sexy frizura za žene s dugom kosom, ali i popularnim bobom. Ovaj klasik, čini se, neće nikad sići s trona jer izgleda predobro, a tako je jednostavan za stiliziranje – sve što trebaš je slani sprej koji daje efekt sličan onom koji ćeš dobiti nakon što provedeš nekoliko dana na moru.

No, ako si ipak poželjela promjenu, razmotri pet frizura koje će ovog ljeta također biti u trendu, od wolf cuta, do mikro mini boba:

1/6