Lagane ljetne frizure zbog kojih ćes zaboraviti na vrućine

Ne dopusti da te ljetne vrućine natjeraju na dosadne frizure

Lagane ljetne frizure zbog kojih ćes zaboraviti na vrućineVoliš svoju dugu kosu, ali ti preko ljeta ona najviše služi kao inspiracija za noćne more? Ne želiš svaki dan hodati s kosom zavezanom u dosadnom repu ili punđi, ali kad ju raspustiš prijeti ti toplotni udar? Bez brige, došla si na pravo mjesto! Donosimo ti top 5 najboljih raznovrsnih frizura za ljetne vrućine prilagođene za gotovo svakom tipu kose.

1. Dvostruke punđe

Ova frizura je postala pravi trend s početkom 2019. godine. Često možeš vidjeti žene da ju nose preko dana, ali i djevojke u večernjim izlascima. Ova jednostavna i originalna frizura će razbiti tvoju rutinu i primamiti poglede. Punđice možeš nositi na vrhu glave, ali i spuštene na vratu. 


2.Afroameričke pletenice

Ove pletenice su originalna frizura koju su izmislile žene afričkoameričkog podrijetla kako bi ukrotile svoju bujnu kosu i olakšale si rad. Danas ih nosi gotovo svaka trendseterica, a ova frizura je idealna i za onaj dan prije pranja kada nisi sigurna što bi točno napravila sa svojom kosom, a ipak još nije vrijeme za pranje. Ova frizura je vrlo jednostavna, a ti se ne moraš brinuti da će tijekom dana nešto popustiti ili ispasti.

3. Pletenica oko glave

Jesi li ikada kao malena djevojčica maštala o tom da imaš krunu na glavi? Sada možeš, i to krunu napravljenu od vlastite kose. Ova elegantna, ali jednostavna frizura pogodna je za svaki dan i za svaku priliku. 

4. Messy pletenica

Ima nešto posebno lijepo u frizuri koja izgleda nedovršeno. Taj element bezbrižnosti ovu frizuru čini elegantnom na poseban način. Bez obzira na to ideš li na festival ili na posao ova frizura te neće iznevjeriti.


5. Pola gore, a pola dolje

Ova frizura je stvorena za djevojke s valovitom i kovrčavom kosom. Sigurne smo da želiš pokazati svoje prekrasne kovrče, a ovo je način da to i napraviš bez da se oznojiš. Gornji dio kose pokupi u laganu punđicu, a ostatak raspusti i uživaj u praktičnoj i lijepoj frizuri.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.