Svijet ljepote

Kratke manikure su hit ove jeseni, a s ovima ne možeš pogriješiti

TikTok i druge društvene mreže pokazuju da su sve više u trendu prirodni nokti, radi se o stilu koja je punu ugodniji i lakši za svakodnevni život. No osim toga sve se više kroz modu i ljepotu provlači trend 'tihog luksuza' u kojem je naglasak na kvaliteti i bezvremenosti

profimedia-0752932916.jpg
Foto: Profimedia.hr

Moderna manikura je vrlo raznolika, čak i neobuzdana. Žene nose sve kombinacije boja i oblike - badem, četvrtasto i stilleto. Uz sve. postoje i razni dodaci zbog kojih manikure nose poseban sjaj, ali su i nadrealistični ukrasi dio nail arta. Naravno, puno je lakše ostvariti neke zamisli i želje ako su nokti dulji jer se radi o većoj površini. No mnoge žene ipak najviše uživaju u kratkim manikurama, a ovo također ima i veze s funkcionalnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZ DM KATALOGA

Kaos nakon godišnjeg: Našle smo top stvari kojima ćete dovesti dom i sebe u red!

"Znam žene koje mogu učiniti gotovo sve s dugim noktima, ali postoje i one druge, poput mene, koje ne mogu funkcionirati", objasnila je nail artistica Betina Goldstein za Vogue. Kako sama kaže neprestano radi rukama, kuha i vrtlari pa joj je svakodnevni život lakši s kraćim noktima. Betina je zvog svoje kreativnosti postala svjetski poznata, a njezine klijentice su slavne žene poput Margot Robbie, Zoë Kravitz i Lily James.

Zola Ganzorigt, koja je odgovorna za mnoge manikure slavnih faca, pa i Hailey Bieber, preferira srednje do dulje nokte, ali napominje da klijentice sve više traže kratke nokte. "Ženama se sve više sviđa prirodno, a kratki nokti su definitno lakši za održavanje", dodaje dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TikTok i druge društvene mreže pokazuju da su sve više u trendu prirodni nokti, radi se o stilu koja je puno ugodniji i lakši za svakodnevni život. Šminkanje, čišćenje ili bilo što slično nije komplicirano kao s dugim noktima. No osim toga sve više kroz modu i ljepotu provlači trend "tihog luksuza" u kojem je naglasak na kvaliteti i bezvremenosti. Trendovi dolaze prolazi, a elegancija traje zauvijek. Mnoge žene razmišljaju slično pa smo na profilima ovih pppularnih nail artistica pronašle manikure za kraće nokte. U boji iii neutralno - ima dovoljno opcija za sve stilove, a u nastavku možeš vidjeti naše favorite.

POGLEDAJ VIDEO: Upoznaj vulkanizerku Janu

1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.