Kim Kardashian najavila novu make up kolekciju 'Celestial Skies'

KKW Beauty jedan je od najuspješnijih i najpoznatijih make up brandova u posljednjih nekoliko godina

Kim Kardashian najavila novu make up kolekciju 'Celestial Skies'

U Instagram objavi, Kim Kardashian West najavila je novu make up kolekciju "Celestial Skies". Kim je inspiraciju za kolekciju pronašla ubojama neba - od boja zalaska i izlaska Sunca do brončanih tonova, koji su vrlo popularni ove sezone. Kolekcija se sastoji od 10 proizvoda za oči, usne i lice, a boje koje se ističu su brončana i metalik ljubičasta. 


Image

Kim Kardashian udružila snage sa svojim vizažistom i napravila novu make up liniju"Kombinacija mat nijansi, zlatnog i smeđeg, savršena je za svakodnevni look, a za glamurozni izgled tu su svjetlucave boje", napisala je Kim. Novost u kolekciji su KKW Beauty olovke za usne s novom kremastijom formulom u pet nijansi. 
Cijela kolekcija bit će dostupna 24.1. u 12 sati na KKW online shopu, a već sada, na istoj stranici, možeš vidjeti kako će kolekcija izgledati i koliko će koji proizvod koštati. 

Cijena zasebnog proizvoda je puno viša nego kad kupiš cijeli komplet. Ako recimo, kupiš komplet od tri proizvoda, uštedjet ćeš preko stotinu kuna, a cijela kolekcija može biti tvoja za 1400 kuna. 

Skoro sve make up kolekcije Kim Kardashian West su se rasprodale u rekordnom roku, a ništa manje ne očekujemo ni od ove. 


Image

Svjetloljubičasta olovka za usne - 121 kn


Olovka za usne boje breskve - 121 knMat rumenila - 255 kn 


Sjajna rumenila - 255 kn


Paleta sjenila za oči - Zalazak sunca, 168 kn

ImageNapiši nam u komentarima što misliš o novoj KKW beauty kolekciji.


Možda će te zanimati

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Prve reakcije finalista 'Superstara': Neki nisu očekivali prolazak dalje

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Spektakl i suze u studiju 'Superstara': U finale idu Hana, Dino, Toni i Petar!