Kako dobiti pepeljastu boju kose: Istaknite se u masi s novom bojom

Jedno od čestih pitanja žena jest kako dobiti pepeljastu boju kose, a u nastavku pročitajte naše savjete

Kako dobiti pepeljastu boju kose: Istaknite se u masi s novom bojom

Danas mnoge žene i djevojke farbaju kosu, a osim uvijek aktualnih klasičnih nijansi, sve se češće mogu čuti zahtjevi za nekim inovativnijim bojama, pa je tako često aktualno pitanje kako dobiti pepeljastu boju kose. Pepeljasta kosa istovremeno je neutralna te privlači pozornost, zahvaljujući hladnim tonovima pastelnog odsjaja. 

Image


(FOTO: PixaBay)

Kako dobiti pepeljastu boju kose?
Ako žarko želite promjenu na sebi, ali niste spremni za drastične promjene, pepeljasta boja kose mogla bi biti pravi izbor za vas. Ova promjena odlično pristaje hrabrim ženama, bez obzira na njihovu dob, a sjajno se slaže s plavim i sivim očima. No, valja imati na umu da odgovor na pitanje kako dobiti pepeljastu boju kose nije sasvim jednostavan. 

Ako započinjete s kosom koja je već farbana, temeljito uklonite ostatke boje, a zatim nakon pauze od nekoliko dana krenete s posvjetljivanjem kose i zatim farbanjem u pepeljastu nijansu po izboru. Ovisno o svojoj prirodnoj kosi, ali i o tome koliko ste voljne izaći iz zone komfora, možete birati između pepeljasto sive, pepeljasto plave, pepeljasto plave, pepeljasto smeđe, pepeljasto crne i slično.