Juvia's Place: Make up brend čije visoko pigmentirane palete sjenila žene obožavaju, a iza kojeg stoji svestrana Nigerijka

Ono što je najvažnije, ističe Eburu, jest da svaka boja dobro izgleda na svakom tonu kože, i upravo je to razlog zbog kojeg žene ovaj brend jednostavno obožavaju

Juvia's Place: Make up brend čije visoko pigmentirane palete sjenila žene obožavaju, a iza kojeg stoji svestrana Nigerijka

Kao žene koje se svakodnevno šminkaju, često se susrećemo s nekvalitetnom šminkom, posebno s paletama sjenila koje su naizgled pigmentirane, a kada boju stavimo na kapak shvatimo da nije upola postojana kao što izgleda. No zahvaljujući ovom brendu, to postaje stvar prošlosti.

Image

Najpoznatiji makeup guru Jeffree Star ima novu paletu sjenila. Izdvojile smo još neke njegove proizvode koje želimo


Juvia's Place je make up brend koji stoji iza intenzivnih i visoko pigmentiranih paleta sjenila i luksuznih četkica koje tvoj make up izgled transformiraju na način koji si mogla samo sanjati, a iza svega stoji svestrana Nigerijka Chichi Eburu. Vlasnica brenda Juvia's Place supruga je i majka dvoje djece, podrijetlom je iz Nigerije, a svoju je kozmetičku tvrtku pokrenula prije nekoliko godina i nije ni sanjala da će postati toliko omiljena među ženama.


Inspiriran ljepotom Afrike, brend Juvia's Place proslava je bogatstva, slave i povijesti afričkih kraljeva i kraljica, što je vidljivo kroz pakiranja proizvoda, pigmente i vizualne prikaze, a svaka paleta i pojedinačna nijansa odabrana je s razlogom. Afrički festivali, glazba, odjeća, umjetnička djela i priroda - sve to vlasnicu brenda inspirira pri stvaranju novih paleta.


"Ja sam Afrikanka, to je moja kulturna baština i pozadina, a prilikom izrade palete željela sam da svaka paleta predstavlja afričku kulturu i umjetnost. Bacila sam pogled na industriju ljepote i shvatila da nema ničega što uistinu predstavlja crnu kulturu u cjelini - mi crne žene smo ovdje, lijepe smo i jednostavno nema smisla da ne budemo zastupljene u kozmetičkoj industriji", rekla je Eburu u intervjuu za blog Lisa A La Mode.

Većina Juvia's Place paleta živahna je i šarena, od boja poput prodorne indigo plave i jarko ružičaste, pa sve do tamno ljubičaste i zelene, ali postoje i palete prepune klasičnih nude nijansi koje svi volimo. Ono što je najvažnije, ističe Eburu, jest da svaka boja dobro izgleda na svakom tonu kože, i upravo je to razlog zbog kojeg žene ovaj brend jednostavno obožavaju. 


"Imam tamnu kožu, pa svaki put kada biram boje i formule, uvijek ih testiram na svojoj koži i još tamnijim tonovima kože i uspoređuje boje koje se najviše ističu i formule koje su dugotrajne, ali istovremeno isplative. Moje pravilo glasi - ako se boja lijepo vidi na mojoj koži i na tamnijim tonovima kože, onda je to to. Osobno, želim stvoriti boje koje žene svih boja kože mogu nositi i osjećati se lijepo", ističe Eburu.


Ni nas ovaj brend nije ostavio ravnodušnima, pa smo izdvojile deset paleta sjenila koje želimo u svojoj make up kolekciji.


The Wahala Palette, 240 kn

Image

The Chocolates, 93 kn

Image

The Nudes, 93 kn

Image

The Queen Palette: Fumi - Fumi x Juvia's, 100 kn

Image

The Nomad, 100 kn

Image

The Violets, 93 kn

Image

The Warrior 3, 133 kn

Image

The Nubian 3 Coral, 93 kn

Image

The Warrior II, 133 kn

Image

The Afrique, 100 kn

Image