Julia Roberts otkriva 5 beauty trikova, a ona je živi primjer da djeluju jer izgleda i danas kao djevojka

Ona ima osmijeh koji bi otopio i najhladnija srca, a bore oko očiju su joj toliko šarmantne da bi bila šteta izbrisati ih

Julia Roberts otkriva 5 beauty trikova, a ona je živi primjer da djeluju jer izgleda i danas kao djevojka

Složit ćeš se, nije teško biti lijepa ako imaš osmijeh poput Julije Roberts, no ova holivudska glumica, osim što hoda svijetom nasmijana, koriti još neke beauty trikove.

Sama je dokaz da djeluju jer gotovo pa i nema razlike između Julije koja je prije 30 godina glumila simpatičnu prostitutku u Zgodnoj ženi i  Julije koja glumi majku ovisnika u filmu Benov povratak iz 2019.

Lijepa i karizmatična glumica drži da su najbolje stvari najčešće one najjednostavnije, a iznimka nije ni njega kože. 

shimmer fallback(FOTO: Profimedia.hr)

Prije tjedan dana jedna od najljepših žena svijeta napunila je 53 godine. Tko bi rekao! Julija ih divno nosi, a za to su zasigurno zaslužne i ove svakodnevne sitnice.


Kremu sa zaštitnim faktorom ne preskače

Bez obzira koje godišnje doba bilo, Julia Roberts koristi kremu za lice sa zaštitnim faktorom. "Volim sa svoje troje djece biti na zraku zbog čega uvijek koristim kvalitetnu kremu sa zaštitnim faktorom većim od 30", rekla je glumica za People.

Ne ide spavati, a da ne očisti lice

Čišćenje lica pred spavanje jednako je bitno kao i pranje zuba, no mnoge ga žene preskaču pa odlaze na počinak s maskarom i puderom. Otkad se počela šminkati, 53-godišnja glumica pazi da ne preskače ukloniti make up i namazati lice kremom prije no što legne u krevet.

Važna joj je hidratacija

Hidrirana koža je svježa i blistava, no nije lice jedini dio tijela na koje Julia posebno pazi. "Moje ruke su jako suhe od pranja suđa i zbog toga ih redovito mažem", rekla je glumica za Hollywood Life te dodala da voli koristiti u tu svrhu djevičansko maslinovo ulje pomiješano s malo tople vode. Njime maže ruke, lice, ali i radi pakung za kosu.

Što manje, to bolje

Kada su je iz časopisa Viva upitali ima li jednostavnu ili složenu beauty rutinu, Julia Roberts je rekla da je čak i prejednostavna. "Običnim danom samo operem zube i lice te nanesem kremu sa zaštitnim faktorom. Ja sam zaposlena mama i nemam vremena za duge beauty rituale", iskreno će Roberts.

Pazi što jede

Nije novost da hrana ima veliki utjecaj na izgled i na zdravlje, a glumica je i na ovom polju pojednostavila stvari, što je više moguće. 

,  kaže Julia i dodaje i da nije pobornik dijeta, već balansiranog života koji podrazumijeva - staloženost, konzumaciju vode, kvalitetan san i radost. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.