Još uvijek tražite dobar korektor?

Sponzorirani članak

Još uvijek tražite dobar korektor?

Multifunkcionalni, sa dobrim prekrivanjem, da nije težak za kožu i da ju ne isušuje? Onda je ovo članak i video za vas, jer danas Vam predstavljamo jedan od najboljih proizvoda na tržištu - Malu Wilz kamuflaž kremu. Njemački brand Malu Wilz je u vlasništvu poznate ArtDeco grupe te je u Hrvatskoj ekskluzivno dostupan samo na web shopu daljepoti.hr.

Trenutno možete odabrati između 3 nijanse. Ova kamuflaž krema bit će Vaše multifunkcionalno ulaganje u kozmetiku jer ćete jednim proizvodom dobiti zaista puno toga.

Kamuflaž kremu možete koristiti kao korektor koji će prekriti sve Vaše nedostatke. Od crvenila do hiperpigmentacijskih mrlja. Velika vrlina ove kamuflaž kreme je što nije teška i ne isušuje, čime je pogodna i za područje oko očiju. Za prekrivanje nedostataka na licu nemojte koristiti klasičan kist za korektor, jer bi ste mogli nanijeti previše kamuflaž kreme i dobiti suprotan efekt. Efekt maske, umjesto prekrivanja u tankom sloju, ali vrlo učinkovitog. Za prekrivanje nedostataka na licu Vam preporučam mekani kist, popularno zvan „flafasti“ koji neće „pokupiti“ previše proizvoda, već točno onoliko koliko Vam je potrebno. Prema želji ponovite postupak i zapamtite važno pravilo: manje je više!
Osim prekrivanja, Malu Wilz Camouflage Cream se može koristiti u svrhu posvjetljivanja/potamnjivanja tekuće podloge ili da ju pogustite i time dobijete bolje prekrivanje i dugotrajniju podlogu. Za taj postupak svakako koristite špatulicu koju možete naći u web shopu daljepoti.hr .

Više o tim postupcima pogledajte u video tutorijalu.Nijansa broj 1

shimmer fallback


Izrazito svijetla nijansa koja će Vašu podlogu posvijetliti. Želite li od tamne podloge napraviti svijetlu, to može upravo ova nijansa. Preporučen omjer za miješanje nijansi je 2:1 u korist tekuće podloge.

Nijansa broj 4

shimmer fallback


Srednja nijansa, vrlo prilagodljiva svim nijansama. Vrlo često je koriste za pogušćivanje svih nijansi podloga.

Nijansa broj 8

shimmer fallbackNajtamnija dostupna nijansa. Ova nijansa je mnogima zanimljiva u ljetnim mjesecima jer potamljuje podloge.


Kontinuirano ćemo i nadalje proširivati našu ponudu, a za mjesec listopad smo Vam  priredili mnoštvo noviteta od kojih izdvajamo Calvin Klein i Elizabeth Arden setove parfema.

Prijavite se na naš newsletter na stranici daljepoti.hr te prvi doznajte za akcije i posebne ponude i iskoristite ih. Majlove nećemo slati češće od jednom tjedno.

Uživajte u sigurnoj i udobnoj kupovini! Daljepoti.hr

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.