Jednostavno je biti posebna...

...uz stručnjake za ljepotu - P&G, dm i modni dvojac ELFS koji vam daruju fashion rokovnik

Jednostavno je biti posebna...

U sklopu kampanje tvrtke P&G i dm-a „Jednostavno je biti posebna!“ za bilo koja tri proizvoda Pantene kupljena u dm-u dobit ćete fashion rokovnik ELFS.Uz „beauty-eksperte“ kao što su tvrtka P&G s proizvodima za njegu kose Pantene Pro-V i lanac drogerija dm u Hrvatskoj, jednostavno je istaknuti se u masi te biti posebna, drugačija, a istovremeno svoja. Kosa je važna jer lijepa, njegovana, sjajna kosa mnogo govori o vama, a nerijetko i umjesto vas. Širokom paletom proizvoda za njegu kose Pantene Pro-V moguće je postići da vaša kosa izgleda njegovano, lijepo, zdravo i zavodljivo, ma kakve god vrste i kvalitete ona bila.

Nakon sedam godina istraživanja prilikom kojeg su korištene inovativne NASA-ine tehnologije Pantene Pro-V je, na temelju saznanja o različitim reakcijama različitih vlakana na različite sastojke, prvi u svijetu lansirao sustav za njegu kose u potpunosti prilagođen različitim tipovima kose, odnosno kolekcije s posebno prilagođenim formulama za dugoročno zdrav izgled kose.
Tako su tri nove Panteneove kolekcije za njegu kose namijenjene trima specifičnima tipovima kose: tankoj, normalnoj i gustoj, te obojenoj kosi.

Fashion ELFS rokovnikza posebne dame

Kako biste uistinu potpuno iskočile iz mase, pobrinuo se i modni dvojac ELFS koji je za sve „jednostavno posebne“ dame dizajnirao i poseban rokovnik. ELFS-rokovnik do 31. siječnja čeka na blagajni sve koji se u dm-ovim poslovnicama u Hrvatskoj odluče kupiti bilo koja tri Panteneova proizvoda za njegu kose.

Budite posebne uz njegovanu i lijepu kosu, a sve važne stvari koje planirate ili su vam se dogodile zapišite u svoj fashion ELFS- rokovnik.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.