Je li ti vrijeme za novu frizuru? 8 znakova koji to otkrivaju

Ako kosu stalno nosiš podignutu u rep, ako je ispucana ili uopće nema volumena - razmisli o posjetu frizeru

Je li ti vrijeme za novu frizuru? 8 znakova koji to otkrivaju

Postoji velika razlika između toga da stalno nosiš jednu frizuru po kojoj si prepoznatljiva (kao Anna Wintour) ili ako se uvijek šišaš na isti način čisto iz navike. Te dvije stvari nisu iste. Ovo prvo je autoritativni čin. Odabir kultne frizure koja je dio tvog imidža znači odabrati tko si i što voliš. Ovo drugo pak je... čisto stvar neinventivnosti i manjka hrabrosti. Ako spadaš u ovu drugu grupu, vrijeme je da poduzmeš nešto.

Ovih 8 znakova jasno ti otkrivaju da je konačno vrijeme za novu frizuru. 

Kosa ti je cijelo vrijeme svezana u rep

Kad više ne znaš što bi učinila s kosom, najlakše je uzeti gumicu i podići je u rep. No to nije rješenje, već znak da ti treba nova frizura!
Želiš li zadržati trenutnu frizuru, možeš barem malo skratiti vrhove i poigrati se s teksturom ili bojama za kosu.

Tvoja  kosa nema volumena

Na vrhu glave kosa ti je spljoštena, sa strane pomalo strši i ne možeš je oblikovati onako kako želiš. Ako ti je kosa spuštena i nakon pokušaja oblikovanja fenom,  viklerima ili četkom, trebala bi je barem malo skratiti.

Pramenovi se više ističu od tvoje prirodne boje kose

Ovo je znak da imaš previše pramenova. Taj problem možeš lako riješiti suzdržavajući se od stavljanja novih pramenova bar 3 mjeseca. Ako se bojiš da će ti izrast loše izgledati, stare pramenove možeš prekriti bojom.

Isušena kosa

Ponekad je jedini način za rješavanje problema sa suhom kosom podrezivanje. Uz to osiguraj kosi dodatan izvor vlage uz pravu kremu kako bi bila mekša i manje sklona pucanju.

Nisi  već dugo dobila kompliment za frizuru

Ne pamtiš kad ti je netko posljednji puta pohvalio frizuru? Vrijeme je da se zapitaš kad si uopće zadnji put promijenila frizuru.

Boja kose i kože ti se poklapa

Ako su ti boja kože i kose previše slične, bilo bi dobro da promijeniš boju kose i tako dodaš svom izgledu novu dimenziju.

Prijatelji iz srednje škole te uvjeravaju da se uopće nisi promijenila

Misliš da je ovo kompliment? Razmisli još jednom. Vjerojatno trebaš promjenu imidža, a najlakši način je nova frizura. Pročeprkaj malo internetom i traži dok ne pronađeš onu koja ti se najviše sviđa ili zatraži od svog frizera preporuke.

Treba ti više od 20 minuta za uređenje kose

Ako ti treba puno vremena za uređenje kose i to ti sve više ide na živce -  frizura ti očito ne odgovara. Uz pomoć frizera ćeš brzo riješiti ovaj problem.