Imamo ideje za manikure koje će ti uljepšati sive jesenske dane

Dobra manikura uvijek nam može popraviti dan, ali i upotpuniti modnu kombinaciju

Imamo ideje za manikure koje će ti uljepšati sive jesenske dane

Gotovo da nema žene koja ne uživa u satima provedenima u salonu za uljepšavanje noktiju. Neke preferiraju zanimljive manikure napraviti same, ali sve se slažemo da nam dobra manikura može popraviti dan.

Image

Ovo su najtraženije boje za manikuru. Znamo gdje kupiti lakove


Jesen nam je ponekad šarena i puna boja, a nekada je jednostavno siva i pomalo dosadna. Kako bi si uveselile sivilo i pronašle zanimaciju za slobodno vrijeme, odlično rješenje je nova manikura. Dok su trendovi za ovu sezonu već poznati, postoji još toliko prekrasnih manikura koje su nam se svidjele


Izdvojile smo nekoliko manikura koje su nas oduševile i koje bismo rado vidjele i na svojim prstićima. Neke od njih možda nisu po najnovijem trendu, ali nekada treba malo odskakati od trendova da bi pronašle nešto još zanimljivije. Uživaj u kreativnim manikurama koje smo pronašle i spremi si one najzanimljivije za sljedeći posjet salonu. 

Ako se pak odlučiš manikuru rekreirati sama, podijeli svoju kreaciju s nama i ostalim čitateljicama na Žena.hr Instagrami Facebookprofilu i tko zna, možda i ti svojom maštom inspiriraš nekoga. 

Jednostavni mramor

Boje i točkice

Nježni listići

Mat prirodna paleta

Potezi kistom

Ženske figure


Za listanje galerije pritisni strjelicu na fotografiji

Prve pahulje

Priroda u malome

Šuma na vrh prsta

Šljokice i džemperi

Zimski plamen

Mini leopard

Prirodne pastelne nijanse

Ljetna nostalgija

Ljepota u svim bojama i oblicima