Illamasqua I`M THE ONE Valentinovo kolekcija 2014

Ovog Valentinova prepusti se ljubavi prema sebi

Illamasqua I`M THE ONE Valentinovo kolekcija 2014


Budi sama svoja najveća obožavateljica. Uz senzualne i nosive, crvene note iz Illamasquine Valentinovo kolekcije zaljubi se u sebe. Voli vlastitu individualnost uz lak za nokte Throb, preciznu olovku za usne Feisty, dugotrajni ruž za usne Maneater i sjajilo za usne Touch. Prepusti se ljubavi prema sebi.

shimmer fallbackMANEATER, ruž za usne (160,00 kn) - Dugotrajan i visoko pigmentirani ruž za usne. Uz hidratizirajući vitamin E omogućuje superiornu njegu usana i boju koja će privlačiti poglede drugih.
TOUCH, intenzivno sjajilo za usne (145,00 kn) - Dugotrajno i visoko pigmentirano sjajilo koje dopušta vašim usnama da ispričaju njihovu svjetlucavu priču o ljubavi.
FEISTY, medium olovka za usne (140,00 kn) - Dugotrajna kremasta olovka u intenzivnim nijansama purpurno-crvene boje usnama pruža iznimnu definiciju koja odolijeva i najstrastvenijim poljupcima.
THROB, lak za nokte (135,00 kn) - Nagrađivani, vrlo pigmentirani i iznimno dugotrajan lak za nokte u nijansi je strastvene crvene boje za sve koji znaju kako ostaviti trag ljubavi.

shimmer fallbackIllamasqua Valentinovo kolekciju 2014 potražite u Illamasqua Institutu, Petrićeva 3 (ZG) te u Müller poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.