Elizabeth Hurley ima 54 i izgleda nevjerojatno dobro, pa smo se zapitale koja je tajna njezine ljepote

Engleska glumica i model već je desetljećima uzor milijunima žena, iako je danas u šestom desetljeću i dalje želimo izgledati kao ona

Elizabeth Hurley ima 54 i izgleda nevjerojatno dobro, pa smo se zapitale koja je tajna njezine ljepote

Elizabeth Hurley stalno objavljuje fotografije na Instagramu na kojima izgleda fantastično. Što točno jede i kako pazi na svoje zdravlje i ljepotu?

Elizabeth je za Woman's Health istaknula da je posebno počela paziti na svoje zdravlje kada je izgubila baku zbog karcinoma dojke, a ima i svoju tajnu koja se zapravo sastoji od tri male stvari. "Više vremena za vježbanje, hrana bogata nutrijentima i vrijeme za opuštanje", objasnila je ova ljepotica. 

Image

Brinete su uvijek in: pronašle smo top nijanse smeđe kose koje obožavaju i slavne dame

Dvije šalice tople vode su jutarnja obveza

Hidratizacija je jako važna za ovu englesku ružu pa dan započinje s dvije šalice tople vode. Kako je izjavila nije baš sretna zbog okusa, ali ovo je odlično za probavni sustav. Stručnjaci podržavaju ovakav početak dana jer hidratizacija kreće od jutra. Ovo se uopće ne čini tako teško, a Elizabeth pazi na unos tekućine tijekom cijelog dana i uvijek pored sebe ima bocu s vodom. 

"Volim jednostavnu i domaću hranu. Ne volim namirnice pune kemikalija ili aditiva", rekla je Elizabetha za The Cut. Pokušava jesi lokalnu hranu što vrijedi i za meso i povrće. Hurley čak ima i vlastiti vrt pa ljeti jede svoje voće i povrće, svjesna je da to nije moguće većini ljudi, ali predlaže da svi podržimo lokalne proizvođače.

Jede u miru i uživa u hrani

Na njezinom tanjuru uglavnom prevladava biljna hrana. Evo kako izgleda njezin jelovnik: 

  • Doručak: nakon jutarnjeg vježbanja Elizabeth uglavnom konzumira bananu, grčki jogurt i malo meda
  • Ručak: zdjela povrtne juhe
  • Večera: zadnji obrok u danu uglavnom sadrži piletinu i puno povrća


U mladosti je Elizabeth držala različite dijete, ali kasnije je shvatila da je važno osviješteno jesti. Osim što pazi na namirnice, jako joj je bitno da jede u miru - sjedne, ostavi mobitel i uživa u hrani. Kako je priznala od kada živi na ovakav način probava joj se poboljšala i osjeća se dobro. Njezin Instagram je dokaz da ova jednostavna pravila svako imaju pozitivan učinak i da su godine za nju samo broj. 


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.