Daleko od rutine uz Schwarzkopf Professional

Marić, Davor Gobac i Jadranka Đokić predstavili nove OSIS+ proizvode

Daleko od rutine uz Schwarzkopf Professional

S dolaskom ljeta vrijeme je da ubijete rutinu i pripremite se za novi svijet nadahnjujućih inovacija, poručili su stilisti Schwarzkopf Professionala na eventu održanom u klubu Gallery na zagrebačkom Jarunu.  “Kill routine”, nova je styling kampanja kojom vas OSiS+ nadahnjuje da ostanete u koraku s novim trendovima uz pomoć novih i inovativnih proizvoda. Bilo da ste roker, uglađena i moderna djevojka ili punker u srcu, bez problema ćete pronaći novi styling s proizvodima koji odgovaraju vašoj osobnosti. To su na eventu dokazali i stilisti Ivana Marušić i Martina Mašić, predstavljajući nove OSIS+ proizvode na poznatim modelima Anđi Marić, Davoru Gobcu i Jadranki Đokić koji su, prepušteni stručnim rukama, uživali u novom izgledu zahvaljujući novim proizvodima Schwarzkopf Professionala. Iako potpuno tri različite osobnosti odnosno stila, niti jedan od modela nije krio zadovoljstvo novim izgledom.

ImageNovi proizvodi namijenjeni su svima koji žele dobro izgledati, bez podjele na spol ili godine. Smještena u atraktivno pakiranje sa odgovarajućim dizajnerskim detaljima i praktičnim aplikatorima jednostavnima za nanošenje, potpuni raspon OSiS proizvoda je podijeljen na tri proizvodne linije kako bi se lakše identificirali stilizirajući rezultati (stiliziranje, tekstura, završni izgled) te različite razine kontrole – puštajući mašti na volju. 

ImageUz pomoć Scwarzkopf Professional proizvoda OSIS+, uz malo volje te puno mašte, i sami možete biti vlastiti stilist. Želite li ultra snažno učvršćivanje i teksturu kao idealno rješenje nameće se FlexWax – kombinacija kreme i voska, koja će Vam dodatno omogućiti i maksimalnu flexibilnost . Body Me će vas zadiviti osjećajem punije kose i stvoriti do 100% više volumena kose koja je još uvijek zadržala svoju prirodnost. Hold Miracle je iznimno jaka krem pjena za kosu koja ostaje podatna. Curl Me Soft je prva baršunasta krema za kovrče koja ih savršeno oblikuje i čini mekanim i podatnim. Softn’straight je emulzija za zaglađivanje koja kosu čini mekanu poput svile i pruža zaglađen ravan izgled. Završni izgled, OSiS Shine Duster se pretvara iz baršunastog pudera za sjaj u kremasti fluid pružajući baršunast sjaj!

ImageU novim proizvodima uživala je i voditeljica cjelokupnog programa - poznata „buntovnica“ - Ida Prester koja je, također, predstavila novi look. Na svoj jedinstven način za dobru zabavu pobrinula se plesna grupa Atomic Dance Factory koja je svojim ritmom „pokrenula“ sve prisutne – poznate modele, frizere iz cijele Hrvatske i ostale prisutne goste koji su, uz ples, uživali i u bogatim nagradama. Među posjetiteljima je bila izabrana i modna ikona večeri.

Image