TRENDOVI IZ SVIJETA MANIKURA

Ovog ljeta nosimo crvene manikure - odlično izgledaju i na kratkim noktima

Iako mnoge žene preferiraju nositi duge nokte kao simbol elegancije i profinjenosti, uz 'chic' crvene manikure, i kratki nokti mogu izgledati jako sofisticirano

Crvene kratke manikure
Foto: Shutterstock

U svijetu manikura trendovi se mijenjaju baš kao i oni na modnoj sceni. U posljednje vrijeme sve više u centar pozornosti dolaze kratki i prirodni nokti koji, ne samo da izgledaju uredno, već su i vrlo praktični.

Image
LJETO U BARBIE BOJI

Ružičaste manikure su uvijek efektne i ženstvene - imamo odlične ideje

Iako mnoge žene preferiraju nositi duge nokte kao simbol elegancije i profinjenosti, uz 'chic' manikure, i kratki nokti mogu izgledati jako sofisticirano. Ljetna sezona donijela je nove trendove po pitanju manikura te istaknula i mnoštvo zanimljivih boja i nijansi koje ćemo ovog ljeta nositi na noktima.

Kao nepogrešiv izbor, bez obzira na duljinu noktiju, ističe se upečatljiva crvena boja. Crveni nokti stylish su dodatak i klasik koji nikad ne izlazi iz mode. Bez obzira na to odlučiš li se za klasiku i jednostavne nalakirane nokte crvenom nijansom ili pak ćeš se poigrati dizajnom i oblicima, mnoštvo je načina kako prilagoditi crvene manikure svom stilu.  

Čak i ne moraš imati duge nokte da bi nosila crvene manikure, a ideje koje smo pronašle na Instagramu u to će te i uvjeriti. U nastavku smo izdvojile nekoliko jako 'kul' prijedloga crvenih manikura koje savršeno izgledaju i na kratkim noktima i odličan su izbor za ljetne dane.

Foto: Instagram

Image
LJETO NAM SE VRATILO

Zagrebačka špica: Kul kombinacije za vruću modnu subotu

POGLEDAJ VIDEO: VJEŽBE ZA NOGE I STRAŽNJICU