Nek' blješte!

Chrome ili zrcalna manikura - svidjet će ti se što vidiš u ogledalu

Metalik nokti kakve nosi britanska pjevačica ove su sezone totalni hit. Začini svoj outfit jednom ovakvom manikurom. Inspiraciju smo pronašle kod Due Lipe i na Instagramu

profimedia-0681454787.jpg
Foto: Profimedia.hr

Tražiš li proljetnu, ultra modernu manikuru, baci oko na nokte Due Lipe. Popularna britanska pjevačica albanskih korijena diktira trendove, a posebnu pažnju poklanja noktima pa nećeš pogriješiti "prepišeš" li od nje. Najnovija manikura koju je Dua Lipa isfurala je chrome ili zrcalna u tamnoljubičastoj boji, a pokazala ju je prije nekoliko dana na Instagramu, tijekom druženja kod svoje joga učiteljice i prijateljice Annie. S obzirom da su u igri bile i karte za gatanje, cure su ovu objavu nazvale Vještičja posla. Sigurne smo da bi vještice dale metlu za ovakvu manikuru!

Image
Sve pršti od boja

'Skittles' manikura - nokti u drugačijim bojama stvarno izgledaju sjajno

Nakon ljubičaste, Dua Lipa se odlučila i za chrome žutu manikuru i fantastično je iskombinirala s outfitom i nakitom, a onda i za još jednu ljubičastu.

shimmer fallback

Ako si i ti ljubiteljica zrcalne iliti chrome manikure (ne kažemo pritom da si vještica) u nastavku ti donosimo ideje koje bi ti mogle biti inspiracija za idući odlazak u beauty salon.

Dvije nježne nijanse

Nenametljive, nježne nijasne ružičaste u chrome izdanju izgledaju sjajno i to ne samo u doslovnom smislu ove riječi. Nokte jedne ruke nalakiraj tamnijom, nokte druge za nijansu svjetlijom bojom laka.

Francuska chrome skittles manikura

Prošli tjedan smo pisale o skittles manikuri, a sudeći prema djevojkama i ženama koje susrećemo skittles je bila pun pogodak. Svima nam se nokti šarene. Želiš li skittles dignuti na višu razinu, a opet ne pretjerati, napravi francusku chrome manikuru po skittles načelima - svaki nokat u svoju boju i neka ona bude što življa. Nosi se šareno i svjetlucavo, proljeće sve podnosi.

Chrome ala Zlatna Mara

Nemoj guglati ovaj naziv jer smo ga izmislile. Nismo mogle odoljeti, a da ovu manikuru ne usporedimo s bubom na koju toliko nalikuje. Štoviše, prilično smo sigurne da Zlatna Mara, poput Due Lipe diktira modne trendove.

Ovo je Zlatna Mara, da znaš o kome pričamo. Kako si je zvala kada si bila mala?

Ombre chrome manikura

Tražiš li manikuru za svečanije prilike, ova je savršena. Toliko je lijepa, bogata i profinjena da može bez dvojbe zamijeniti nakit, ali i nadopuniti ga poput ove na fotografiji.

Srebrna chrome manikura

Poput prethodne i ova može odigrati ulogu nakita. Kombiniraj je na crnu kožnu haljinu, veće srebrne naušnice i crveni ruž. Želiš li nešto sasvim drukčije, zaboravi na crnu i odjeni bijelu haljinu na metalik srebrnu manikuru. Koja ti se više sviđa? Visok sjaj ili chrome matirana na drugoj fotografiji?

Savršena!

Ovo se zove savršeno upariti garderobu i manikuru. Oduševljene smo, iako nismo sigurne bismo li imale hrabrosti odjenuti ovakvo odijelo.

I za kraj opet Dua Lipa

Kao što smo rekle, ona diktira trendove i voli manikure, a u ovoj je iskombinirala reljefnu i chrome. Za neke previše, a za neke taman!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.