Beauty trikovi: Kristen Bell ima 40 godina, a izgleda kao da je u dvadesetima

Slavna holivudska 'slatkica' ima malo drugačije beauty rutine od ostalih zvijezda. Primjerice, nikad ne čisti kožu lica ujutro. Evo uz koje trikove je zadržala mladolik izgled čak i u petom desetljeću

Beauty trikovi: Kristen Bell ima 40 godina, a izgleda kao da je u dvadesetima

Kristen Bell simpatična je glumica čiji nas je glas godinama vodio kroz zaplete u seriji "Tračerica", a gledali smo ju u mnogim komedijama poput filma "Zločeste mame". Početak njezine uspješne holivudske karijere obilježio je film "Preboljeti Sarah Marshall" u kojem je glumila daleke 2008. godine.

Image

Monica Bellucci o ženstvenosti, ljubavi i sreći - zaista ima što reći


Od tada do danas ova holivudska slatkica postala je mama dvoje djece, izgradila karijeru, ali njezino lice nije se previše promijenilo. Iako danas ima 40 godina, njezino lice je i dalje mladoliko i ne vide se tragovi vremena.


Kristen je tijekom godina često pričala o svojoj beauty rutini, a nas je iznenadila s nekoliko zanimljivih trikova. Iako sve glumice naglašavaju da ujutro čiste lice, Kristen to ne radi. Svoju nježnu kožu štiti od sunca, ali i spava na svilenoj jastučnici. U nastavku pročitaj uz koje je sve rituale Kristen uspjela zadržati mladolikost i u petom desetljeću.

1. Obavezno čišćenje lica prije spavanja

Nikada ne odlazi na spavanje, a da prije toga nije potpuno očistila lice. Čak to čini dvostruko jer prvo očisti lice maramicama za čišćenje lica, a zatim se umije.

2. Izbjegava jutarnje čišćenje lica 

Iako joj je vrlo važno da prije spavanja očisti lice, ujutro to ne čini. Njezina koža je vrlo suha pa ne želi skinuti ulja koja su se stvorila tijekom noći jer želi da koža ima dovoljno vlage tijekom dana. Umjesto dubinskog čišćenja kože, ona ima svoju metodu za buđenje. Koristi vrući ručnik kako bi se razbudila prije nego se našminka.

3. Hidratizacija uz hijaluronsku kiselinu

Jedan od problema s kojima se susrela tijekom godina je održavanje vlažnosti na licu. Isprobala je puno proizvoda, ali oduševljena je kremom Hydro Boost od Neutrogene. Sadrži mliječnu i hijaluronsku kiselinu koje njoj pomažu da koža ostane hidratizirana iznutra. Također je često naglašavala da ima osjetljivu kožu pa izbjegava pilinge, čak i one koji se rade kod kuće.

4. Krema za zaštitu od sunca je obvezna

Kristen kaže da svoj mladoliki izgled duguje kremi za zaštitu od sunca, redovito je koristi za cijelo lice, ali i za ruke. Jedan od važnih dodataka u kremama koje koristi je cink jer najbolje prirodno štiti kožu od UV zračenja.

5. Kvalitetan san i svilena jastučnica

"Ono što je doista važno je spavanje. Ako mi nedostaje sna, moja koža izgleda užasno", rekla je za Rafinery 29. No kako spavanje ne bi ostavilo tragove na njezinom lijepom licu, Kristen spava na svilenoj jastučnici te smatra da bi svaka žena trebala paziti na čemu spava. "Spavaj na svilenoj jastučnici i garantiram da ćeš primijetiti razliku", rekla je dalje u intervju.

6. Maske i mikro valjak s iglicama za cirkulaciju

Kristen vrlo često na Instagramu objavljuje koliko uživa u različitim maskama za lice, a vrlo često ih koristi i njezin suprug Dax Shepard. Koristi različite maske tijekom dana kako bi učvrstila lice. Također voli ikoristiti kako bi lice ostalo svježe. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.