BB krema „protiv sivog tena“

BB kreme predstavljaju kreme višestrukog djelovanja za hidrataciju, zaštitu, korekciju i ujednačavanje tena.

BB krema „protiv sivog tena“

Jedan od najnovijih proizvoda koji se vrlo brzo proširio tržištem i postao vrlo popularan je BB krema.  BB kreme (Blemish Balm) nove su hibridne njege koje su i njega i šminka. Potječu iz Južne Koreje, gdje žene zaista teže savršenom tenu. Koristile su se za prikrivanje ostataka estetskih zahvata poput pilinga, lasera i ostalih agresivnih tretmana. Ove “svemoguće” kreme u trenu nas čine ljepšima i olakšavaju nam život. Odmah su osvojile Europljanke svojom sposobnošću prekrivanja te hidratantnim, zaštitnim i smirujućim djelovanjem protiv nepravilnosti. BB kreme su alternativa tekućem puderu zahvaljujući laganom prekrivanju koje ne sakriva novo dobivenu kvalitetu površine kože. Obzirom da se radi o proizvodu koji je relativno nov na tržištu, potražili smo odgovore na neka od najčešćih pitanja vezano za ovu kremu.

Što točno znači BB krema?
BB kreme (Blemish Balm) nove su hibridne njege koje su i njega i šminka. BB kreme predstavljaju kreme višestrukog djelovanja za hidrataciju, zaštitu, korekciju i ujednačavanje tena. Revolucionarna Idealia BB krema sa jedinstvenom tehnologijom „protiv sivog tena“ objedinjuje najbolje od njege kože lica, šminke i UV-zaštite.

Odakle potječe ova krema i kako je sve krenulo?
Oduševljenje BB kremama započelo je u Koreji gdje žene njeguju porculanski ten i intenzivno slojevito nanošenje šminke (nanose i do 8 proizvoda jedan na drugoga). BB kreme stvorene su kako bi smirile kožu i prikrile tragove estetskih zahvata poput laserskog pilinga i ostalih agresivnih tretmana. Morale bi, dakle, imati veliku moć prekrivanja. Europsku verziju predstavljaju kreme višestrukog djelovanja za hidrataciju, zaštitu, korekciju i ujednačavanje tena. Velika razlika između azijatskih i europskih BB krema počiva uglavnom u razini prekrivanja i predloženim nijansama primjerenima više-manje lokalnoj puti. Ove “svemoguće” kreme u trenu nas čine ljepšima i olakšavaju nam život. Odmah su osvojile Europljanke svojom sposobnošću prekrivanja te hidratantnim, zaštitnim i smirujućim djelovanjem protiv nepravilnosti.

Koja je razlika između obične kreme i pudera i BB kreme?
Sve BB kreme imaju makar minimalno hidratantno djelovanje ( odlika kreme/njege za kožu lica), no nemaju sve odlike posebne njege- to ovisi o odabranim aktivnim sastojcima. Neke sadrže aktivne formule poput njega protiv znakova starenja ili nepravilnosti. Tako Vichyjeva BB krema Neovadiol Lumiere ujedinjuje aktivne sastojke protiv starenja (proksilan i protein Gf) koji potiču rekonstrukciju tkiva za čvršću kožu i pigmente koji ujednačuju i osvjetljuju ten. Dakle, neke od formula aktivne su poput onih korištenih u proizvodima protiv starenja, a to je slučaj i kod Idealie BB. S obzirom na njenu šesterostruku djelotvornost ova krema posebno je napravljena kako bi poboljšala kvalitetu i boju kože, te također sadrži odlike tekućeg pudera- ujednačava ten.


shimmer fallback


Kako se nanosi (prije hidratantne kreme, bez hidratantne kreme, ujutro...)?
Sve ovisi o tipu kože. Idealia BB može se nanositi nakon ili bez hidratantne njege ovisno o tome koji je stupanj isušenosti kože lica. U liniji Idealia nalaze se Idealia PRO njega koja korigira pigmentacijske mrlje i Idealia krema za glatku kožu zdravog sjaja. Oba proizvoda mogu se koristiti zajedno sa Idealia BB kremom za cjelovitu rutinu dnevne i nočne njege. Idealia dueti pružaju potpunu njegu za kvalitetu i ten idealne kože!

Navedite u par riječi osnovne značajke (funkcije) BB kreme.
BB kreme predstavljaju kreme višestrukog djelovanja za hidrataciju, zaštitu, korekciju i ujednačavanje tena. S obzirom na njenu šesterostruku djelotvornost Idealia BB posebno je napravljena kako bi poboljšala kvalitetu i boju kože:

•    Trenutno daje blistav sjaj
•    Hidratizira
•    Vidljivo zaglađuje sitne bore
•    Ujednačava ten
•    Smanjuje tamne mrlje
•    Sadrži UVA & UVB zaštitu
•    SPF 25


Koje su prednosti korištenja BB kreme, zašto bi ovu kremu morala koristiti svaka žena?
Zahvaljujući svojoj tehnologiji koja djeluje protiv sivoga tena Idealia BB krema objedinjuje najbolje od njege za kožu, šminke i UV-zaštite (mineralni pigmenti, Kombucha biotech i UVA/UVB-filtri) i preoblikuje kvalitetu kože i tena kao niti jedna BB krema dosad, trenutno i dugotrajno. Idealna koža više nije san zahvaljujući prvoj njezi koja pruža kvalitetu i ten idealne kože: blistav sjaj, ujednačen ten i zaglađene sitne bore.

Na tržištu su se pojavile BB kreme mnogih proizvođača. Po čemu se Vichy razlikuje od tih BB krema?
IDEALIA BB krema iz Vichyja je jedina BB krema koja uklanja sivilo u svim slojevima kože: ne samo da u trenu uklanja sivilo s površine, već je i prva BB krema koja to čini i dubinski, ponovno stvarajući kvalitetu idealne kože iz dana u dan. Zahvaljujući Kombuchi prirodna boja kože je iz dana u dan sve bliža idealnoj.

Koja je razlika između BB krema i CC krema?
Vichy u svom asortimanu proizvoda predstavlja BB kremu za blistav sjaj zdravog tena. Njena šesterostruka djelotvornost posebno je napravljena kako bi poboljšala kvalitetu i boju kože lica.

Kakav je raspon nijansi Vichy BB kreme? Prilagođavaju li se te kreme boji kože?
Idealia BB krema dostupna je u dvije nijanse: light i medium. Te dvije nijanse najbolje predstavljaju univerzalnu boju tena zapadnjačkih žena te su zbog toga prilagodljive svim tenovima- svjetlijim i tamnijim.


shimmer fallback


Što savjetujete ženama – što obavezno mora sadržavati dobra njega lica i proizvodi za lice?
Kakva god bila Vaša koža (osjetljiva, presuha, s nepravilnostima), koja god bila Vaša dob ili stil života, Vaša koža može biti preoblikovana i dostići svoj ideal. Istraživački centar Vichy bogat  iskustvom otkriva nove načine učinkovitog djelovanja. Poboljšavajući svoje zdravlje koža se obnavlja, štiti, zadržava vodu i hranjive tvari i dugotrajno je preoblikovana. Idealna koža više nije san. Vichy okuplja zdravstvene stručnjake, dermatologe, ginekologe, farmaceute, alergologe, nutricioniste, sportske liječnike, kineziterapeute, psihologe kako bi stvorili djelotvorne njege optimalne tolerancije.  Ovi proizvodi odgovaraju životu današnjih žena i uzimaju u obzir sve čimbenike koji mogu utjecati na kožu poput okoline, UV-zraka, klime, stila života, prehrane ili stresa.
Vaš Vichy farmaceut najbolji je saveznik idealne kože. On Vas prati, savjetuje kako biste odabrali njege potrebne Vašoj koži.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.