Avon predstavlja eleganciju mirisa, Avon Femme EdP

Kozmetička kuća Avon predstavlja Avon Femme EdP, novi miris za žene koji naglašava eleganciju žene.

Avon predstavlja eleganciju mirisa, Avon Femme EdP

Nježnost, elegancija i dijamantni oblik bočice potaknuli su poznatog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka na kreaciju haljine inspirirane samim mirisom. Kreativnost i ljepota modnog svijeta i ženstvenost poznate blogerice za mirise Beauty of Dawn (Zora Bjelousov) pokazale su se idealnom kombinacijom za predstavljanje Femme parfema.

Snimanjem promotivnih fotografija u hotelu DoubleTree by Hilton uhvaćena je atmosfera zvjezdanog stila s dizajnerskom haljinom i crnim raskošnim uvojcima te zvjezdanim make-upom modela, Zore, u prvom planu. Zora se zahvaljujući svojem znanju i posebnoj ljubavi prema mirisima i izdvojila na hrvatskoj blogerskoj sceni: "Femme je jedna od naljepših i najsenzualnijih riječi francuskog jezika. Ne samo zato jer znači – žena – nego i zato jer upravo na francuskom zvuči tako – ženstveno i chic. A kada vas brend poput Avona, povodom lansiranja svog novog mirisa nazvanog upravo Femme, angažira da utjelovite istinsku – femme/ženu – to je jedan od najljepših komplimenata koji možete dobiti. Kao glavna urednica portala koji se zove Femina.hr i kao žena koja se najbolje osjeća u svemu što je maksimalno ženstveno, uživala sam za snimanje nositi prekrasnu haljinu Ivana Alduka inspiriranu bojama i notama Avonovog mirisa Femme. Kao blogerica jedva čekam prenijeti svoja iskustva mirisa u riječi. Uživala sam u cijeloj priči koja je pretočena u fotografije – priči o ženi divi i zvijezdi crvenog tepiha, koja svakog dana istinski uživa u svoj svojoj ženstvenoj raskoši i ritualima ljepote, posebno kapljicama svog omiljenog mirisa."

shimmer fallback


Suradnja s Avonom za Alduk dizajn predstavlja idealan vizualni uvod u poslovnu godinu. Minimalističan, ali nadasve senzualan i ženstven rukopis kojim obiluju naše redovne i bridal kolekcije, htio sam prenijeti i na haljinu koju sam posebno dizajnirao i izradio za ovu suradnju. Ženstvena silueta u nježno rozoj boji s crnim detaljima je moderna, izazovna i naglašava žensku ljepotu, baš poput karakteristika Femme parfema. Snimanje vizuala je prošlo u radnom, ali povrh svega i zabavnom tonu. Fotke su svježe, vrlo realne i moderne kao što je i publika kojoj se obraćam kroz svoj dosadašnji rad.“ - izjavio je Ivan Alduk povodom svoje prve suradnje s Avonom.

Ovaj posebno elegantan zvjezdani Avonov miris obećava učiniti vas zvijezdom svaki dan. Pripada cvjetno – mošusnoj kategoriji: otvara se mješavinom sočnog rozog grejpa, sočne kruške i latica jasmina. Srce mirisa otkriva buket magnolije, gardenije i lopoča uz neodoljivu kombinaciju baznih tonova jantarovog drveta, mekane breskvine kože i dragocjenog mošusa koji daju dugotrajni mirisni potpis. 
Svjetlucavo voće u notama Avon Femme mirisa daje mu okrepljujuću lakoću i prepoznatljiv neodoljiv šarm dok ženstveno cvijeće ukombinirano u uzbudljivu cvjetnu notu otvara više lica mirisa, uz neizbježnu eleganciju. Aromatični drvenasti tonovi omataju  ženu koja nosi ovaj miris toplinom i dodirom senzualnosti.

Kreator Femme mirisa Harry Fremont inspiraciju je dobio od ženinih najboljih prijatelja – svjetlucavih dijamanata. “Želio sam da Avon Femme bude luksuzni buket sofisticiranosti, baš poput moderne žene današnjice. Ovaj miris je fantastično osmišljen, strastveno stvoren i idealno uklopljen u bilo koji scenarij života žene.” ističe Fremont.

Avon Femme EdP (50 ml) dolazi u prelijepoj bočici dizajna inspiriranog dijamantom, a dostupan je od kataloga kampanje 3, po cijeni od 139kn. Neodoljivu cijenu mirisa prati i neodoljiv poklon – narudžbom ovog parfema na poklon dolazi i sprej i losion za tijelo iz iste linije.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.