Znate li kako prebaciti Instagram u crno

Današnji svijet, pun je mogućnosti i svakodnevno dobivamo neke nove opcije, a posebno je to ubrzano u svijetu aplikacija i društvenih mreža. Jedna od njih je Instagram, pa evo savjeta kako prebaciti Instagram u crno

Znate li kako prebaciti Instagram u crno

Zanimljivost u svijetu društvenih mreža je nova opcija Instagrama. U posljednjoj verziji ove aplikacije ukinuta je značajka ‘following’ kroz koju su korisnici mogli vidjeti aktivnosti svojih prijatelja na toj mreži – što lajkaju, komentiraju i koga počinju pratiti. 
Ono što je novo je da je nedavno ta aplikacija dobila ‘dark mode’, odnosno noćni način rada u kojemu je pozadina aplikacije tamna.

Zato će mnoge zanimati i kako prebaciti Instagram u crno a mi ćemo vam dati nekoliko savjeta kako to možete napraviti.

ImageOpcija se krije pod imenom 'Dark mode' za Instagram i sada je dostupna na uređajima s operacijskim sustavom Android 10 i iOS 13.
Aktivirati se ne može unutar same aplikacije pa će vam ‘dark mode’ na Instagramu biti uključen ako je on uključen i na samom mobilnom uređaju.

Uđite u postavke uređaja, odaberite opciju zaslon, a potom uključite noćni način rada. To je ujedno i način kako prebaciti Instagram u crno jer samo tako pozadina na Instagramu iz bijele prelazi u tamnu.

Postoje neke naznake da bi mogla postati dostupna i korisnicima čiji uređaji imaju starije verzije sustava Android.

Podsjetimo, kada naučite kako prebaciti Instagram u crno, opcija  'Dark Mode' će vaš Instagram “obojati” u crno i uzrokovati manje opterećenja na vid, pogotovo u noćnim satima, a bonus je što će produžiti i život baterije.